JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Ξημέρωσε η μεγάλη μέρα, Forza Juve.!!!

Γιουβεντίνοι καλημέρα, η μεγάλη μέρα για τον ασπρόμαυρο λαό ξημέρωσε: Αυτή την ημέρα η Γιούβε κατέκτησε δύο τίτλους πρωταθλήματος και ένα τελικό του κυπέλλου UEFA. Η τύχη γέννησε έναν μύθο γύρω από τις 5 Μαίου. 


Η 5η Μαΐου, Έρχεται κάθε χρόνο, είναι αλήθεια, αλλά πάντα δίνει μια ιδιαίτερη συγκίνηση στους ανθρώπους του ασπρόμαυρου συλλόγου, λόγο των δυνατών  συναισθημάτων που έζησαν αυτή τη μέρα. Στα μισά του δρόμου μεταξύ της ιστορίας και της μαγείας, η 5η Μαΐου στην πραγματικότητα φαίνεται να έχει υπερφυσικές δυνάμεις: είναι η ημερομηνία του αδύνατου και της προσπάθειας μέχρι το τέλος. Και απόψε, είναι το παιχνίδι των παιχνιδιών για τους φιλάθλους της Juve (κατά της Ρεάλ Μαδρίτης) και πέφτει ακριβώς στη μεγάλη ημερομηνία: ένα γύρισμα της τύχης που έχει αναμιχθεί στην κληρωτίδα στην Νιόν, κάνοντας τις καρδιές σε μερικά εκατομμύρια οπαδών της Γιουβέντους να χτυπούν δυνατά από προσμονή για μια ακόμα μεγάλη επιτυχία. Το Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης: δίνει την ελπίδα και την ανάγκη για μια ομάδα να συνεχίσει να ονειρεύεται, αλλά στις 5 Μαΐου υπάρχει ένα άγγιγμα με περισσότερο θάρρος για να πιστέψουν πραγματικά όλοι πως όλα μπορεί να γίνουν.

Η 5η Μαΐου, κατ 'εξοχήν από το 2002 είναι μια μεγάλη μέρα, αν και δεν είναι η πρώτη στην ιστορία. Αλλά πριν από δεκατέσσερα χρόνια, η ιστορία γράφει ένα συναρπαστικό κεφάλαιο για την Γιουβέντους. Με σενάριο βγαλμένο από ταινία, ο τίτλος που φαινόταν πως θα είναι ραμμένος στις φανέλες της Inter, κερδήθηκε σε μια εντυπωσιακή τελεύταια αγωνιστική από την Γιουβέντους στο Ούντινε, ενώ η Λάτσιο κέρδιζέ την Ίντερ και έμειναν οι παίκτες και ο κόσμος της  συγκλονισμένοι, παρέλυσαν από τον φόβο και σοκ. Ο μύθος γεννήθηκε εκεί, στις 5 Μαΐου, μαζί με τα υπέροχα πανό, τα μπλουζάκια, τα βιβλία και φυσικά τα συνθήματα.

Αλλά στις 5 Μαΐου ήταν μια ευοίωνη ημέρα, ακόμη και πριν από το 2002. Το 1993, για παράδειγμα, η Γιουβέντους στο Westfalenstadion (ένα άλλο μέρος που της φέρνει καλή τύχη) έπαιξε με τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Κυπέλλου UEFA. Και με μια σπινθηροβόλα απόδοση του Roberto Baggio κέρδισε με 1-3 στη Γερμανία και 3-0 στο Τορίνο κατακτώντας το κύπελλο. Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στις 5 Μαΐου, αν θέλετε, λειτουργεί επίσης η τύχη και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την Γιουβέντους.

Είδωμεν απόψε τι θα συμβεί.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

η ρεαλ ειναι κατα πολη κατοτερη απο την γιουβε εχη ενα σορο ητες στην ησπανια καθε χρονο αν ηταν στην ηταλια θαχε τουλαχηστο 5 ητες σηγουρα αν δεν κανη λαθη η γιουβε θα κερδησουμε ανετα πολη ανετα