JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Giaccherini ένα βήμα. Στην άμυνα Alex - Coates


Η Γιουβέντους ετοιμάζεται για την τελική ευθεία για να ολοκληρωθεί το ρόστερ και να είναι όλοι οι παίκτες στη διάθεση του Antonio Conte. Οι δύο βασικοί στόχοι, όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό είναι : ένας κεντρικό αμυντικό και ένας αριστερός χαφ. Το φαβορί για την άμυνα, σύμφωνα με μια έκθεση στην «'Gazzetta» σήμερα είναι ο Ουρουγουανός Sebastian Coates της Nacional του Μοντεβίδεο και ο βραζιλιάνος Αλεξ της Τσέλσι. Η τιμή και των δύο είναι περίπου 8 εκατ. ευρώ: στην περίπτωση άφιξης ενός ισχυρού κεντρικού αμυντικού ο Conte έχει ήδη προγραμματίσει να πάει τον Κιελίνι στην αριστερή πλευρά, με τη δυνατότητα χρήσης του Ziegler στο φυσικό του ρόλο (στην κορυφή).

Όσον αφορά το ρόλο του αριστερού εξτρέμ, την τελευταία ώρα υπήρχε μια αναδρομή στο παρελθόν για τον Emanuele Giaccherini της Cesena, που αρνήθηκε να ανανεώσει τη σύμβαση με τον Romagna με την ελπίδα ότι θα πάρει μια κλήση από ένα μεγάλο σύλλογο, και για τη Μεγάλη Κυρία θα ήταν μια ενδιαφέρουσα λύση. Παραμένει ακόμα ανοιχτή, όμως η διαδρομή που οδηγεί στο Diego Perotti , της Σεβίλλης, ενώ σκέφτονται και την περίπτωση του Jeferson Farfan της Schalke 04.

Όσο για το κεφάλαιο Vargas : ο Περουβιανός δεν είναι ένα από τα αγαπημένα του Conte, αλλά φαίνεται να είναι ένας εφικτός στόχος, αν είναι πρόθυμοι να των παραχωρήσουν. Αν ο Gilardino πάει στην Τζένοα, ο Marotta θα μπορούσε να δελεάσει την Φιορεντίνα με τον Amauri και να παραχωρήσουν τον Vargas. Το ζήτημα πρέπει να επιλυθεί, ωστόσο, μετά τα μέσα Αυγούστου: για τον Amauri ενδιαφέρεται η Πάρμα και προσπαθεί να ανέβει θέσεις και το Παλέρμο, όπως και η Τζένοα και η Μαρσέιγ. Ο Martinez (σήμερα τραυματίας) θα μπορούσε να πάει με τη μορφή δανείου στην Κατάνια με την Γιουβέντους να πληρώνει το ήμισυ του μισθού.

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

1. an einai na fygei o martinez na paei oxi mono stin catania se opoiadipote omada na paei me kanoniki metagrafi kai oxi daneikos gia na eispraksoume kapoia xrimata kai na min exoume periptosi melo.
2. o pio pithanos paiktis gia tin aristeri pteryga tou kentrou einai o giaccherini einai kai italos kai molis 26 eton kathos oi farfan, perotti einai dyskolo na fygoun apo schalke kai sevilli antistoixa.