JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Γιουβέντους: για το αριστερό άκρο βλέπει και Reus.


Ο Emanuele Giaccherini είναι πλέον ένα βήμα μακριά από την Γιουβέντους , αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα σήμερα της «Gazzetta dello Sport», όπου αναφέρει πως ο παίκτης της Cesena θα είναι μια καλή «αλλαγή» για τον Αντόνιο Κόντε . Οι πρώτοι τρεις στόχοι του προπονητή της Γιουβέντους για την αριστερή πτέρυγα, στην πραγματικότητα, παραμένουν οι Diego Perotti , Eljero Elia και Jefferson Farfan , αλλά δεν έχει βγει και από το μυαλό του και το όνομα του Juan Manuel Vargas, ο οποίος θα μπορούσε να μετακινηθεί στην Γιουβέντους τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου (προϋπόθεση είναι η αποδοχή του Amauri ως αντάλλαγμα που προτείνει η Γιουβέντους στην Φιορεντίνα συν χρήματα).

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, ο φορητός υπολογιστής των Marotta και Guild εισήγαγε μια νέα εγγραφή : είναι ο Marco Reus , γεννημένος το 1989, ήδη παίκτης της γερμανικής εθνικής ομάδας. Για την παραχώρηση του, ο σύλλογος της Γκλάντμπαχ όπου ανήκει ο παίκτης, ζητά 10 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ibrahim Afellay που χθες από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης έγινε γνωστό ότι η Γιουβέντους κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ στη Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του. Στην πραγματικότητα, σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Andoni Zubizarreta , αποφάσισε να αφαιρέσει το όνομα του Afellay από την αγορά : "Ο Afellay θα παραμείνει στη Βαρκελώνη - δήλωσε χθες μετά την Trophy Gamper o Zubizarreta -. Εμείς δεν έχουμε έρθει σε επαφή με κανένα σύλλογο γι 'αυτόν. " ο Ολλανδός πρώην παίκτης της Αϊντχόφεν, προέρχεται από έναν μυϊκό τραυματισμό και είναι σε στάδιο αποθεραπείας.

2 σχόλια:

Xristos είπε...

ekleise stin juventus telika o giaccherini i den ekleise?

Κωνσταντινος είπε...

Φαγαμε ολο το καλοκαιρι προσπαθωντας να παρουμε τον Αγκουερο η
τον ροσι και στο τελος καταληξαμε να παρουμε τον βουσινιτς(για εμενα η καλυτερη επιλογη),θα επρεπε πρωτα να παρουμε ενα αριστερο χαφ και οχι να ψαχνουμε τοσο καιρο για επιθετικο γιατι ειχαμε ηδη πολλους(τονι,αμαουρι,πιερο,ματρι,κουα,βουσινιτς).
Λαθος χειρισμος απο τον μαροτα γιατι τωρα τρεχουμε και δεν φτανουμε,στο τελος μας βλεπω να μην παιρνουμε το σωστο παικτη για την αρ.πλευρα και να παιζουμε με το μαρκισιο και τον βινταλ στα αριστερα.Και τωρα χανουμε ξανα το χρονο μας με τον τζιακερινι...
Η ομαδα μπορει να παει καλα μονο αν παρει ενα πολυ καλο αρι χαφ αλλα αυτο δεν το βλεπω για φετος.