JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Conte: "Μίλαν και Ίντερ φαβορί, αλλά εμείς δεν κοιτάμε τους άλλους"


Για τη νέα Γιουβέντους μίλησε ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός προπονητής που έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να «χτίσει», ουσιαστικά, από το μηδέν την «Μεγάλη Κυρία», ζήτησε πίστωση χρόνου και εξήγησε ότι… «Βάζουμε τα θεμέλια, οπότε η υπομονή είναι απαραίτητη».

Αναλυτικά ο Κόντε τόνισε: «Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι επιτυγχάνοντας μικρούς στόχους. Το σωστό είναι να είμαστε ρεαλιστές και να έχουμε στο μυαλό ότι χτίζουμε τούβλο-τούβλο ένα σπίτι που θα κρατήσει για χρόνια. Βάζουμε τα θεμέλια, οπότε η υπομονή είναι απαραίτητη.

Η Μίλαν και η Ιντερ έχουν μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσουν το Σκουντέτο. Πίσω τους βλέπω τη Νάπολι η οποία, μετά από 1,5 χρόνο δουλειάς με τον ίδιο προπονητή, έχει αποκτήσει τη δική της ταυτότητα και ενισχύθηκε με σημαντικούς παίκτες. Η Λάτσιο τα πηγαίνει εξίσου καλά, αλλά δεν πρέπει να κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι. Δική μας έννοια είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, πρέπει να είμαστε πεινασμένοι για τη νίκη, τόσο πολύ ώστε να μην κοιμόμαστε μετά από την ήττα».

7 σχόλια:

Pericles είπε...

Α, σόρυ Mister αλλά εδώ είσαι λάθος..
Επειδή εσύ ξέρεις καλά τι σημαίνει Juventus, αυτά τα πράγματα δεν λέγονται περί άλλων φαβορί για το Scudetto και ας ισχύουν όντως..

Όταν κατεβαίνει η ασπρόμαυρη ριγωτή στο γήπεδο είναι πάντα το φαβορί και ας παίζει και με την μεικτή κόσμου και με τον γαλαξία και με το σύμπαν όλο…
Το έχω ξαναπεί και παλιά ότι για αυτήν την ομάδα όταν τελειώνει η σεζόν και δεν την βρεις στην πρώτη θέση σημαίνει ότι απέτυχε…

Τώρα, τρίτος η τέταρτος για το champions League scusa μάγκες αλλά είναι για την Roma , το Firenze, το Napoli και ούτω κάθε εξής. Άλλο σώζω την χρονιά και άλλο να το βαφτίζουμε επιτυχία..

ΥΓ. Ποια Napoli και ποια Lazio ρε Antonio….

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Απογοητευση σκετη αντωνακη!τις παπαριες των αποτυχημενων προκατοχων σου συνεχιζεις να λες και δε μου αρεσει!Λεξεις οπως υπομονη,θεμελια,χτιζουμε,τουβλο-τουβλο και τσιμεντολιθο-τσιμεντολιθο καλα θα κανεις να τις ξεχασεις γιατι δεν υπαρχουν στην νοοτροπια αυτης της ομαδας!
Ειναι που δε κοιταει τους αντιπαλους και εβγαλε τετραδα χωρις την ομαδα του μεσα!
Και τελος οπως ολοσωστα σημειωνει ο περι....
Y.Γ Ποια Ναπολι και ποια Λατσιο ρε Αντωνακη?

Stelios είπε...

ok re palikaria, poia napoli kai poia lazio alla k emeis na kseroume pou vriskomaste, etsi...? pisteuoume juve trela alla na leme ta pragmata me t onoma tous! toulaxiston metaxu mas... egw pisteuw oti t eipe auta gia na diwxei ligo t agxos apo tous paiktes k na elafrunei ta podia tous k de nomizw oti paei gia na vgei 4os! allwste k autos enas apo mas einai!

Χρυσή Αυγή είπε...

Πολύ καλά κάνει. Αφήστε τις ελληνικές νοοτροπίες. Η ομάδα βγαίνει από κακή φάση. Πάντα μια πρωταγωνίστρια ομάδα όταν έχει να πάρει χρόνια τίτλο έχει τρομερή πίεση. Οι παίχτες έχουν την αίσθηση ότι στην πρώτη στραβή θα πυροβοληθούν και δεν αποδίδουν. Δείτε τον Παναθηναικο από το 2004 έως το 2010. Καλά κάνει και διώχνει το άγχος του φαβορί στην παρούσα φάση. Κάτσε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο ξανά και μετά θα ισχύουν τα σχόλια σας αν φυσικά ξαναπεί κάτι τέτοιο ο Κόντε.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ανωνυμε το ιδιο ποιηματακι που μας ειπε ο κοντε στην συνεντευξη του το λεγαν επι τρια χρονια φερραρα,τζακερονι,ντελνερι και ειδαμε τα αποτελεσματα τους!η ομαδα και οταν λεω ομαδα εννοω απο τον ανιελι μεχρι εσενα και εμενα τους τελευταιους οπαδους,πρεπει να απογαλακτιστει(στουμε) απο ολες τις λαθος νοοτροπιες και αντιληψεις που μας φεραν δυο σερι χρονιες στην εβδομη θεση!
Οσο για την πιεση των παικτων δε θα συγκινηθω και ιδιαιτερα,στην ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ παιζουν και ΠΡΕΠΕΙ να παιζουν υπο πιεση παντα!αν δεν θελουν και δεν αντεχουν την πιεση μια μεταγραφη στην πεσκαρα θα τους λυσει το οποιο προβλημα!Ενας απο τους λογους που ειχαμε αυτα τα χαλια ηταν και το οτι οι ποδοσφαιριστες δεν ειχαν καμια πιεση και απαιτηση απο κανεναν και ψωλοβαρουσαν στους αγωνες!
Αντωνακη παρτο αλλιως,κακεκτυπα των προηγουμενων δε θελουμε!βγες με τσαμπουκα και πιστεψε στον ευατο σου και στην τεραστια ομαδα που εισαι προπονητης!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ!τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο!

Stelios είπε...

ela re dhmhtrh hremhse! kalh h aisiodoxia k o tsampoukas sou alla den phre pote k kanenas prwta8lhma mono m auta file mou! dustuxws oi omades tou milanou giati autes htan, einai k 8a einai oi antagwnistries mas k oxi kapoioi apo napoli k romh, exoun toulaxiston k gamw tis epi8eseis! kalo einai na stoxeueis mexri ekei pou se pairnei giati an nomizeis oti mono k mono epeidh legesai juve 8a tis gamhseis oles mono me tsampouka geliesai! h alh8eia na legetai gi auto toulaxiston metaxu mas na paradex8oume oti me vash ta roster to fetino prwta8lhma to axizei h milan. mono me poluuu tuxh k an er8ei top aristero xaf{pou den to vlepw} 8a paroume to scudetto!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Στελιο το περσινο πρωταθλημα το αξιζε σιγουρα η μιλαν και ξεκιναει με τις καλυτερες προοπτικες και για το φετινο οπως λεω και σε παραπανω αρθρο!
Aλλα....
Παρατηρηση 1η:Οι δυο συνεχομενες καταστροφικες χρονιες μας δεν προηλθαν ΜΟΝΟ λογο αδυναμου ροστερ!Ηταν κυριως(κατα την γνωμη μου παντα) λογω εγκληματων των (ο θεος να τους κανει) προπονητων μας και αδιαφοριας των ποδοσφαιριστων!Δεν υπηρχε καποιος στοχος που ειχε τεθει απο διοικηση και προπονητικο τιμ!Ολοι μιλουσαν με γενικοτητες του στυλ "κοιταμε σε καθε ματς την νικη" "παλευουμε για το καλυτερο" κτλ κτλ....
Παρατηρηση 2η:Θεμα ροστερ...σιγουρα τα κενα στην ομαδα αγωνιστικα ηταν (και ειναι ακομα) πολλα!οταν καποιοι επαιρναν ζλαταν,ρομπινιο και κασσανο εμεις προσπαθουσαμε να βαφτισουμε παικταραδες τον τονι,τον πεπε,τον μαρτινεζ και λοιπες μετριοτητες!αυτο ομως δεν παει να πει οτι ημασταν για 7η θεση!δεν μπορω να διανοηθω οτι η ναπολι και η λατσιο ειχαν καλυτερο υλικο!απλως ειχαν ομαδα με ταυτοτητα,στοχους και σχεδιο!
Παρατηρηση 3η:Η μιλαν ναι ειναι αντιπαλος μας....η ιντερ ΔΕΝ ειναι!η ιντερ εγινε λογω καλτσιοπολις αλλα το παραμυθι με αυτα τα σιχαματα τελειωνει εδω!!
Κλεινω λεγωντας οτι πρωτα απο ολους πρεπει να το πιστεψει η διοικηση και ο προπονητης οτι παμε για πρωταθλημα!βγαζω φλικτενες οταν βλεπω τον πηχη τοσο χαμηλα!
Scusa μαγκες αλλη γιουβε γνωρισα εγω και δυο αποτυχημενες χρονιες δεν θα αλλαξουν το DNA αυτης της ομαδας ωστε να αυτοπροσδιοριζομαστε σαν μια ομαδα του τυπου ναπολι,παλερμο κτλ!
Υ.Γ Χαιρομαι και επιδιωκω τον αντιλογο!η κουβεντα με αδερφους με κανει παντα χαρουμενο και ας μη συμφωνουμε!
Την κυριακη τα ξαναλεμε...