JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Moggi: μεταγραφές καλύτερες από πέρυσι, Πιστεύω στον Conte, έχει το σωστό Dna.


O Luciano Moggi σε συνέντευξη του στο Radio Manà Manà και την εκπομπή "Stile Juve" μίλησε για το φετινό προγραμματισμό της ομάδας και για τις μεταγραφές που έγιναν μέχρι τώρα.

"Οι μεταγραφές της Juventus είναι καλύτερες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος έγινε ένα μεγάλο βήμα μπροστά αν και η Juve δεν είναι ανταγωνιστική όσο η Milan, κυρίως, και η Inter. Μπορεί να παλέψει με τη Napoli για την 3η-4η θέση",

Απαντώντας στην ερώτηση για τους top player που περίμεναν οι φίλαθλοι να έρθουν στην ομάδα, είπε: "μην παίζοντας στην Ευρώπη, έχει μια απώλεια στο ίματζ και επομένως είναι πιο δύσκολο να τους πείσεις να έρθουν. Η Juventus χτίζει μια καλή ομάδα, σιγά σιγά καλυτερεύει. Δεν υπάρχουν Melo και Sissoko αλλά υπάρχουν ο Vidal και ο Pirlo που όμως είναι ερωτηματικό από πλευράς φυσικής κατάστασης. Ο Vidal είναι καλός παίκτης, θα κάνει καλά το καθήκον του πιστεύω. Όσον αφορά στον Giaccherini έχω τις αμφιβολίες μου, αρμόζει στα πλάνα του Conte αλλά είναι άλλο παίζεις με τη Cesena και άλλο να αγωνίζεσαι με τη Juventus. O Estigarribia είναι ένας jolly, το να κάνεις δυο τρία καλά παιχνίδια στην Copa America δεν τον κάνει πρωταθλητή. Ο Elia είναι καλός παίκτης, δεν υπάρχει αμφιβολία. Όσον αφορά στον κεντρικό αμυντικό, έκαναν καλά και δεν πήραν τον Lugano και τον Alex γιατί δεν ήταν συμβατοί, σαν αυτούς υπάρχει ήδη ο Chiellini. Πιστεύω στον Conte. Έχει το σωστό Dna, έχει ανάγκη από υποστήριξη του συλλόγου. Όμως, ο παραλληλισμός με τη Juve του Lippi του '94 είναι λάθος, εμείς είχαμε ήδη μια ωραία βάση απ' όπου να ξεκινήσουμε".

2 σχόλια:

Χρυσή Αυγή είπε...

Το έχω ξαναπεί. Η καλύτερη φετινή μεταγραφή είναι ο Κόντε

Xristos είπε...

mia xara ta eipe o moggi