JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Buffon: Ελπίζω να κάνω τουλάχιστον 35 παιχνίδια εκ των 38, δεν θα αγωνιστώ στα τελευταία, γιατί ήδη θα έχουμε κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.


Ο Gigi Buffon, είναι έτοιμος για μια νέα εποχή. Η εποχή για την νέα μεγάλη Γιουβέντους. « Υπάρχει τόσο πολύ ενθουσιασμό, μετά από δύο χρόνια από τη Γιούβε και είναι φυσιολογικό γιατί η επιθυμία για εκδίκηση είναι τόσο δυνατή - δήλωσε στο Sky Sports - Μαζί με αυτό τον ενθουσιασμό είναι μια μεγάλη ευθύνη, γιατί γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να ξεκινήσει σχεδόν από το μηδέν και γνωρίζουμε ότι η ιστορία της Γιουβέντους μας οδηγεί σε μια άμεση αναγέννηση ».

Ο Gigi είναι στη Γιουβέντους από το 2001, δέκα χρόνια: « Δεν περίμενα να μείνω στο Τορίνο τόσο πολύ, αλλά τα έφερε η μοίρα έτσι, και πιστεύω πολύ σε ορισμένες ερμηνείες του πεπρωμένου. Η Γιουβέντους στην οποία όταν ήρθα ήταν διαρθρωτικά και καλά δομιμένη, μια ομάδα που είχε το DNA και τη νίκη στο αίμα της, ήταν μια ομάδα που αποτελείται από πολλούς πρωταθλητές. Αυτή, όμως, είναι μια Juve που αναγεννάται από τις στάχτες της και ελπίζω ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επιστρέψει για να οδηγήσει σε νέες επιτυχίες » .

Ο CONTΕ – ως παίκτης, και ως προπονητής. Οι διαφορές; « Βλέπω πολλές ομοιότητες με τον παίκτη. Ως ποδοσφαιριστής ήταν ένας από εκείνους που μου έμαθε αμέσως τι σημαίνει να είναι κάνεις στη Γιουβέντους ». ο τεχνικός ζήτησε τη βοήθεια από τους παλιούς, Μπουφόν και Ντελ Πιέρο στην αρχή της περιπέτειας του: « Η καλύτερη βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε είναι να κερδίζουμε τους αγώνες. Και τότε θα έχουμε μέσα μας όλοι την εμπειρία και θα ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι Γιουβέντους. Νομίζω ότι εννοούσε αυτό ».

FANS - Ποια είναι η εικόνα του καλοκαιριού και η συμπαράσταση του κόσμου; « Σίγουρα οι οπαδοί της Γιουβέντους είναι τρελά ερωτευμένοι με αυτή την ομάδα. Κάθε οπαδός του ποδοσφαίρου και μετά από αυτά τα δύο χρόνια αποτυχίας θα έδειχνε αδιαφορία, αλλά οι οπαδοί μας κάθε άλλο, ήταν κοντά μας από την πρώτη μέρα της προετοιμασία, ήταν εκεί πολλοί άνθρωποι που ήθελαν να μας δουν. Είναι σημαντικό για μας και είναι μια ένεση "εμπιστοσύνης και ηρεμίας» .

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ : « Η Μίλαν είναι μπροστά από όλους. Κέρδισε το περασμένο έτος, έχει ενισχυθεί με στοχευμένες αγορές. Είναι ένα αυτοκίνητο που ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μονοπάτι για κάποιο χρονικό διάστημα. Σε σύγκριση με εμάς που ήμασταν ασταθείς έχει το πλεονέκτημα ότι είναι ήδη σε κίνηση. Στη δεύτερη σειρά πιστεύω ότι υπάρχει η Inter. Θα αγοράσει τουλάχιστον ένα ακόμη μετά την αποχώρηση του Ετό, για να ενισχυθεί. Μετά είμαστε Γιουβέντους, Ρόμα, Λάτσιο, Ουντινέζε και Νάπολι ».

Τι ζητά αυτή τη σεζόν; « Νιώθω καλά και νομίζω ότι το δείχνω από την προετοιμασία. Ελπίζω να κάνω τουλάχιστον 35 παιχνίδια εκ των 38 : δεν θα αγωνιστώ στα τελευταία, γιατί ήδη θα έχουμε κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος ... »λέει γελώντας.

Ο Storari: « Πολύ καλός δεν μπορώ παρά να εκτιμήσω τις αρετές του ».

Ουντινέζε - Το πρωτάθλημα θα κάνει το ντεμπούτο με την Ουντινέζε. Τι ελπίζετε; « Ελπίζω να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να χαίρονται πολύ για την επιτυχία τους. Έτσι θα κερδίσουμε πιο εύκολα ».

3 σχόλια:

yotaras είπε...

Ελα ρε μεγαλε Τζιτζι!
Σε θελουμε δυνατο φετος για να κλεισεις μερικα στοματα!

Vero Juventino είπε...

:)

Χρυσή Αυγή είπε...

ΣΕΒΑΣΜΟΣ!