JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Ξανά σε δράση ομάδα και τεχνικό τιμ.


Μετά από δύο μέρες ξεκούρασης, η Γιουβέντους θα συνεχίσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας στο Vinovo με ένα οικογενειακό διπλό. Πρέπει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το Trofeo Tim που θα γίνει στις 18 του μήνα στο Μπάρι με αντιπάλους τις Μίλαν Και Ίντερ σε δυο 45λεπτά και στο Μπερλουσκόνι Trophy στις 21 του μήνα στο Μιλάνο με αντίπαλο τη Μίλαν, που είναι και τα τελευταία τεστ πριν την έναρξη του Campionato.

Από αύριο θα αρχίσει να κινείτε στην αγορά και πάλι για να κλείσει και τις τελευταίες τρύπες στο ρόστερ, δεκαπέντε ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού. Οι Guild και Marotta θα πετάξουν στο Λονδίνο για να επισκεφθούν τους ανθρώπους της Τσέλσι για να μιλήσουν για την περίπτωση του Alex. Ο Αμπράμοβιτς θέλει ο σύλλογος του να πάρει μετρητά για την πώληση του κεντρικού αμυντικού αλλά η Γιουβέντους του Andrea Agnelli θέλει τον παίκτη με τη μορφή δανείου με το δικαίωμα εξαγοράς αλλά στην έσχατη περίπτωση που η Άγγλοι δεν δεχτούν το αίτημα της Κυρίας θα προσφέρει χρήματα στην Τσέλσι. Ο Λουγκάνο, εν τω μεταξύ, παραμένει στο παράθυρο περιμένοντας να δει τι μοίρα του και της Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

Όσον αφορά τον έξω αριστερά παίκτη που ψάχνει η Γιουβέντους εκτός από τους Χουάν Βάργκας και Gaston Ramirez που είναι στόχοι της ομάδας σήμερα έγινε γνωστό και το όνομα του Βραζιλίανου Carlos Eduardo Marques της Ρούμπιν Καζάν. Ο Ουρουγουανός (Ramirez) της Μπολόνια φαντάζει πολύ πιο προσιτή περίπτωση από ό, τι ο Περουβιανός (Vargas) της Φιορεντίνα, αλλά γι 'αυτόν, υπάρχει επίσης και η Inter που ενδιαφέρεται. Στην Φιορεντίνα από την άλλη πλευρά δεν παραβλέπουν την αποζημίωση που προσφέρεται από την Μεγάλη Κυρία και το σκέφτονται σοβαρά πλέον, όσον αφορά τον Carlos Eduardo βραζιλιάνικη ιστοσελίδα αναφέρει ότι είναι θέμα ημερών να έρθει σε συμφωνία με τη Γιουβέντους.

Από αύριο επίσης οι ηγέτες της Γιουβέντους θα προσπαθήσουν να επιλύσουν και το ζήτημα των Ekdal και Manninger. Για τον παίκτη στη μεσαία γραμμή ενδιαφέρον υπάρχει από τις Μπολόνια, Σιένα και Κάλιαρι. Ενώ για τον τερματοφύλακα όλα εξαρτώνται από τον Sorrentino. Εάν πάει στο Παλέρμο για να αντικαταστήσει τον Sirigu, τότε ο αυστριακός θα πάει στην Κιέβο Βερόνα. Τέλος οι άνθρωποι τις Γιουβέντους θα επιδιώξουν να ανταλλάξουν τον Sergio Almiron με τον Giaccherini της Σιένα.

1 σχόλιο:

Xristos είπε...

to teleftaio ego tha ithela prosopika. na ginei i traba giaccherini-almiron