JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

Juventus A vs Juventus B 2-0.


Η Γιουβέντους του Αντόνιο Κόντε έχει κλείσει τη μίνι-προετοιμασία που έκανε για τέσσερις ημέρες στο Chiusa Pesio και σήμερα αντιμετώπισε την Primavera σε φιλικό παιχνίδι που έγινε πριν από λίγο με νίκη της Γιουβέντους απέναντι στην δεύτερη ομάδα με σκορ 2-0, τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με πέναλτι που κέρδισε ο Vucinic και μετέτρεψε σε γκολ ο Del Piero και την ασίστ του Capitano στον Vucinic γράφοντας το τελικό 2-0. Ο αγώνας ήταν μια διασκεδαστική και ανταγωνιστική πρόκληση που και έδωσε την ευκαιρία στον Αντόνιο Κόντε να εφαρμόσει το σύστημα που με τόσο μόχθο και ιδρώτα θέλει να περάσει στη Γιουβέντους τη νέα σεζόν. Το παιχνίδι ήταν διάρκειας 60 λεπτών με δυο 30 λεπτά ημίχρονα, (ακόμη και χωρίς τους 10 παίκτες που είναι με τις εθνικές ομάδες τους): το πρώτο μέρος του 30 ', ήταν κλειστό και έληξε με σκορ 0-0, με τις δύο ομάδες να μάχονται χωρίς εκπτώσεις. Ο Matri είχε καλή συνεργασία με τον Vucinic, αλλά οι δύο τους δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τη βροχή και το χαλάζι, ήταν μια διαφορετική Γιουβέντους η οποία άρχισε να επιταχύνει και να ανεβάζει την απόδοση της παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που κατέστησαν σχεδόν αδύνατη τη χρήση του αγωνιστικού χώρου: στο 2 'ήρθε το γκολ μετά από μια ενέργεια του Vucinic που κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεση του ο Del Piero κάνοντας το 1-0. Στη συνέχεια, σε μια διπλή ευκαιρία του Matri έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος απομακρύνθηκε από την άμυνα. Πολύ καλός στην πτέρυγα ήταν και ο Ruggiero που είχα καλή παρουσία για ακόμα ένα παιχνίδι. 8 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ήρθε το δεύτερο γκολ της Γιουβέντους με σκόρερ τον Vucinic μετά από βαθιά μπαλιά του Del Piero και με ένα τέλειο κοντρόλ ο Μαυροβούνιος έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τη βροχή να έχει γίνει πολύ δυνατή έκανε τους παίκτες της ομάδας να μην βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά προσπαθώντας να αποφύγουν τον κίνδυνο τραυματισμού.

Τώρα, η ομάδα θα κινηθεί για το Vinovo όπου θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες η προετοιμασία (με την τελευταία φάση του προγράμματος που προβλέπεται από τον Conte) στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν στις 28 Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάρα τις κακές καιρικές συνθήκες περίπου 1500 tifosi bianconeri ήταν εκεί να δουν την ομάδα, ενδεικτικό της δίψας που έχουν για τη νέα σεζόν.

Συνθέσεις :

JUVENTUS A – Storari, Motta, Grygera, Barzagli, De Ceglie, Giandonato, Ruggiero, Vucinic, Pasquato, Matri, Del Piero.

JUVENTUS B – Kirev, Carfora, Di Dio, Garcia, Liviero, Gabriel, Margiotta, Castiglia, Ekdal, Essabr, Libertazzi.

Γκολ : Del Piero, Vucinic.

Δεν υπάρχουν σχόλια: