JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Αναβλήθηκε η πρώτη αγωνιστική της Serie A


Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέβαλε την πρώτη ημέρα της Serie A, που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Αυγούστου με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση: «Μετά την απεργία των παικτών για τη μη υπογραφή της Συλλογικής σύμβασης LNP League - AIC, η πρώτή ημέρα του πρωταθλήματος της Serie A της σεζόν 2011/2012, αναβλήθηκε για μεταγενέστερη ημερομηνία που θα καθορισθεί. "

Πρόταση των ποδοσφαιριστών για υπογραφή συλλογικής σύμβασης γέφυρας για ένα χρόνο είχε δημιουργήσει ελπίδες αλλά απορρίφθηκε από τη Lega που ανακοίνωσε την αναβολή μετά την ανακοίνωση της Aic ότι οι παίχτες δεν θα αγωνιστούν.

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο απεργούν οι ποδοσφαιριστές στην Ιταλία είναι η έκτακτη κυβερνητική εισφορά που ζήτησαν να πληρώνεται από τις ομάδες (π.χ. ένας παίκτης που αμείβεται με 9 εκατ. ευρώ ετησίως, θα πλήρωνε 400.000). Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές επιμένουν να αφαιρεθεί η παράγραφος που αναφέρει πως ο προπονητής έχει δικαίωμα να στέλνει έναν ανεπιθύμητο παίκτη να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα ή να τον υποχρεώνει να παίρνει μεταγραφή.

Από την πλευρά της, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος απάντησε αρνητικά και πρότεινε να ιδρυθεί ένα ταμείο που θα βοηθούσε ομάδες μετρίου μπάτζετ ή περιορισμένων δυνατοτήτων. Επίσης, οι εκπρόσωποι των συλλόγων θέλουν να προστεθεί στη νέα συλλογική σύμβαση πως οι παίκτες θα είναι αυτοί που θα πληρώνουν τον νέο φόρο αλληλεγγύης που επιβάλλει η κυβέρνηση Μπερλουσκόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: