JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Agnelli : " Ένα νέο παιχνίδι έχει αρχίσει, η Γιουβέντους προσφεύγει στο CAS! "


Έφεση στο CAS, κατέθεσε η Γιουβέντους κατά της απόφασης της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, με την οποία τελικά δήλωσε αναρμόδια και άφησε το πρωτάθλημα του 2006 στην κατοχή της Ίντερ.
Η «Γιούβε» είχε κατακτήσει το τρόπαιο εκείνη τη χρονιά, ωστόσο της αφαιρέθηκε λόγω του σκανδάλου «Calciopolis».

Ο Πρόεδρος Andrea Agnelli έδωσε συνέντευξη τύπου χθες στο Hotel Baglioni της Ρώμης μαζί με τους δικηγόρους, Michele Briamonte και Luigi Chiappero, και τον καθηγητή Pasquale Landi προέδρο του διοικητικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Tor Vergata της Ρώμης, ο πρόεδρος Agnelli εξήγησε τις επόμενες κινήσεις της Γιουβέντους.

«Στη Γιουβέντους μάθαμε να παίζουμε τα παιχνίδια μας στον αγωνιστικό χώρο και να προσπαθούμε να τα κερδίσουμε εκεί και μόνο εκεί. Βλέποντας ότι αυτό δεν ισχύει για όλους λάβαμε κάποιες αποφάσεις, αυτό είναι το πιο κατάλληλο μέρος για να σας παρουσιάσουμε τις στρατηγικές μας. Δεδομένου ότι είχαμε κατανοήσει το πιθανό αποτέλεσμα της αίτησης που υποβλήθηκε πριν από 14 μήνες στην ομοσπονδία από μέρους μας, ζήτησα από τους δικηγόρους του συλλόγου να σκέφτονται και να χαράξουν τη στρατηγική για τις επόμενες ενέργειες για να αναλάβουμε δράση».

Στη συνέντευξη Τύπου όπου εμφανίστηκε στο Hotel Baglioni, στη Ρώμη, ο Πρόεδρος Andrea Agnelli χρησιμοποίησε σαφείς, απλές λέξεις, χωρίς αμφισημίες, να επικοινωνούν με τον κόσμο, «Στη Γιουβέντους επιθυμούμε να συνεχίσουμε τη μάχη για την επίτευξη δικαιοσύνη».

"Ο Agnelli συνέχισε " - υπολογίζουμε την ορθή εφαρμογή της αθλητικής δικαιοσύνης, δίνοντας άμεσα μια υψηλή τιμή για την εμπιστοσύνη της, ειδικά μετά τον υποβιβασμό στην Serie B και με την ουσιαστική στέρηση της ιδιοκτησίας των τίτλων, οι οποίες συμπεριφορές μένει ακόμα να διαπιστωθούν κατά το ποινικό δικαστήριο της Νάπολη.
Το 2006, το σύστημα του ποδοσφαίρου έκανε τα πάντα για να τιμωρήσει τη Γιουβέντους μέσα σε 2 μήνες. Σήμερα θέλει να υπερασπιστεί τις πολιτικές ελευθερίες και επίσης δηλώνει αναρμόδια. Δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτή την κατάσταση. "

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Γιουβέντους ζητά διάλογο με όλα τα μέρη: «Είμαστε ιδιαίτερα υπέρ του διαλόγου - υπογράμμισε ο πρόεδρος - επειδή είμαστε σε θέση να κάνουμε συγκρίσεις των αποφάσεων που πάρθηκαν τότε και τώρα. Ωστόσο, εάν η συζήτηση θα εξυπηρετούσε τη λειτουργία και τη λήψη συνειδητών αποφάσεων, και όχι σαν εκείνων που πρώτοι ενήργησαν τότε βιαστικά και, αυθαίρετα κατά της Γιουβέντους. Είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο, αλλά ζητάμε πάντα την ίση μεταχείριση, προκειμένου να καθίσουμε γύρω από το τραπέζι με την απαιτούμενη ηρεμία ».

Μετά το αποτέλεσμα του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουλίου και επιβεβαίωσε την απόλυτη ανισότητα μεταξύ των ομάδων έλαβαν την απόφαση στη Γιουβέντους να είναι απέναντι σε άλλους συλλόγους για τα γεγονότα συνέβησαν το 2006, ο σύλλογος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συνεχίσει μέχρι να αποδοθεί απόλυτα η δικαιοσύνη για όλους. Και σήμερα, μαζί με τους δικηγόρους Michele Briamonte και Luigi Chiappero, και τον καθηγητή Pasquale Landi - κάτοχος του προέδρου του διοικητικού δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Tor Vergata της Ρώμης, ο πρόεδρος Agnelli εξήγησε τις επόμενες κινήσεις της Γιουβέντους » : « Θα ασκήσουμε έφεση στην TNAS [Εθνικό Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Αθλητισμό], και θα διαβιβάσουμε τις αναφορές μας στο Διευθυντή της Εισαγγελίας της Λάτσιο στην επιτροπή λογαριασμών, στο Νομάρχη στη Ρώμη, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στο Λειτουργό Ελέγχου Διαχείρισης στη CONI και στην Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA. Αυτή είναι μόνο η αρχή των ενεργειών μας, και δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη από όλες τις μελλοντικές επιχειρήσεις μας».

«Δυστυχώς - κατέληξε στο συμπέρασμα Agnelli - σήμερα δεν μπορούμε να ζητήσουμε την άμεση επιστροφή των δύο τίτλους, γιατί τα γεγονότα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί και δεν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις υπέρ μιας τέτοιας στάσης. Ωστόσο, θέλω να υπενθυμίσω για μια ακόμη φορά ότι το «Scudetto 2005/06" δεν ερευνήθηκε. Η Γιουβέντους το κατέκτησε με 91 πόντους και υποβιβάστηκε στην Serie B. αλλά κάποιος άλλος τους τον έδωσε μέσω διοικητικής πράξης , με απόφαση που έλαβε ο Ομοσπονδιακός Επίτροπος Guido Rossi.. Ήταν ένας τίμιος τίτλος και όχι ένας στημένος τίτλος. Δεν φοβόμαστε την αντιπαράθεση και είμαστε “ανοικτοί” στο διάλογο, αλλά μόνο με δίκαιη μεταχείριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: