JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Καλές εντυπώσεις άφησε η ομάδα στο Trofeo Tim.







Η Γιουβέντους χθες το βράδυ στο Trofeo Tim που έγινε στο Σαν Νικολά του Μπάρι έδειξε σε όλους τους οπαδούς της ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι το πρωτάθλημα, ένα μαχητικό σύνολο, ανθεκτικό και επιθετικό κυριάρχησε για μεγάλο χρονικό διάστημα με πρώτο αντίπαλο την Ίντερ, αν και στο τέλος έχασε στα πέναλτυ, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για το φετινό πρωτάθλημα, ενώ στο δεύτερο 45 λεπτό με αντίπαλο τη Μίλαν παίζοντας με μια σειρά από παίκτες της Primavera και με το Βιντάλ στη σύνθεση της κατάφερε να κερδίσει την περσινή πρωταθλήτρια. Οι δυο Νέες μεταγραφές Βούτσινιτς και Βιντάλ βρήκαν το στόχο τους και σκόραραν και οι δύο, όπως και ο Matri και έδειξαν ότι φέτος θα είναι το βαρύ πυροβολικό της ομάδας.

Ιντερ-Γιουβέντους 1-1 (7-6)

Με την αναμέτρηση της Ιντερ με την Γιουβέντους άρχισε το Trofeo Tim. Με τον Στοράρι και όχι τον Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια της Γιουβέντους ξεκίνησε τον αγώνα ο Κόντε, που είχε στην επίθεση τους Βούτσινιτς-Ντελ Πιέρο, ενώ από πλευράς Ιντερ τη θέση του τραυματία Μαϊκόν πήρε ο Βραζιλιάνος, Ζόναθαν, αν και ανέτοιμος και ξεκίνησε ο Ομπι σαν μπακ χαφ στο 3-4-1-2, όπως και στο super cup. Μόλις στο 8' ο Μαυροβούνιος άνοιξε το σκορ για τους Μπιανκονέρι με πλασέ σε τετ α τετ με τον Καστελάτσι μετά από μια καταπληκτική κάθετη πάσα του Πίρλο, ο οποίος τιμώρησε την ψηλά τοποθετημένη άμυνα του Γκασπερίνι. Η χαρά των Γιουβεντίνων δεν κράτησε για πολύ καθώς ο Ρανόκια με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σνάιντερ έφερε το ματς στα ίσα μόλις πέντε λεπτά μετά (1-1). Ο αγώνας πήγε στα πέναλτι και εκεί οι Νερατζούρι ήταν πιο εύστοχοι. Στις πρώτες πέντε εκτελέσεις, ο Πασκουάτο της Γιουβέντους έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ τον Πάντεφ νίκησε ο Στοράρι και ο Μπαρτσάλι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο στέλνωντας τη νίκη στην Ιντερ.

Γκολ : Βούτσινιτς 8΄- Ρανόκια 16΄

Πέναλτι : Pazzini goal, Del Piero goal, Thiago Motta goal, Pasquato Δοκάρι, Pandev Απόκρουση, Bonucci goal, Sneijder goal, Vucinic goal, Stankovic goal, Pirlo goal, Ranocchia goal, Lichtsteiner goal, Samuel goal, Barzagli Δοκάρι.

Οι συνθέσεις

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Στοράρι, Λιχτστάινερ, Μπονούτσι, Πασκουάτο, Ντε Τσέλιε, Μαρκίζιο, Πίρλο, Κράσιτς, Βούτσινιτς, Ντελ Πιέρο.

Ιντερ (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Καστελάτσι, Ρανόκια, Σάμουελ, Κίβου (11' Ζανέτι), Ζόναθαν, Τιάγκο Μότα, Στάνκοβιτς, Ομπι, Σνάιντερ, Πατσίνι, Πάντεφ.

Γιουβέντους-Μίλαν 2-1

Με τους Ντε Σίλιο, Ελι και Κόμι στο βασικό σχήμα παρέταξε την Μίλαν ο Αλέγκρι, όμως οι Ροσονέρι ξεκίνησαν το 45λεπτο κόντρα στην Γιούβε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Κασάνο έφυγε στην αντεπίθεση και με ωραίο δεξί πλασέ νίκησε τον Στοράρι για το 1-0, το οποίο δεν παρέμεινε για πολύ. Στο 21' και μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Βιντάλ σούταρε από 35 μέτρα, ο Ρόμα δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα και οι Μπιανκονέρι ισοφάρισαν (1-1). Η ομάδα του Κόντε, ο οποίος δοκίμασε τους Μαρόνε, Ρουτζιέρο και Σπινατσόλα πήρε τη νίκη κόντρα στους πρωταθλητές με τον Βιντάλ να είναι και πάλι μέσα στη φάση. Ο Χιλιανός μέσος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανα μια πολύ ωραία σέντρα από δεξιά και ο Μάτρι με εξαιρετική κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, άφησε άγαλμα τον Ρόμα για το 2-1.

Γκολ : Βιντάλ 21’, Μάτρι 45΄+ 3΄- Κασάνο 12΄

Οι συνθέσεις

Γιουβέντους (Αντόνιο Κόντε): Στοράρι, Μότα, Μπονούτσι (31' Σόρενσεν), Μπαρτσάλι, Τσίκλερ, Πασιέντζα, Πίρλο (23' Μαρόνε), Κράσιτς (11' Ρουτζιέρο (32' Βούτσινιτς)), Βιντάλ, Πασκουάτο, (27' Σπινατσόλα), Μάτρι.

Μίλαν (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Ρόμα, Ντε Σίλιο, Νέστα, Ελι, Ταϊβό, Γκατούζο, Φαν Μπόμελ, Αντονίνι, Μπόατενγκ, Κασάνο, Κόμι (33' Γκανζ).


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΤΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, ΑΛΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΕ ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ.

ΡΗΓΑΣ

Xristos είπε...

i gnosti juve sta teleftaia paixnidia. xanei sta efkola kerdizei sta dyskola

Stelios είπε...

elampse o vidal!!!!!!!!!1