JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Σύντομα ξεκινά η Serie A, η Juve θα ρίξει όλο το βάρος της εκεί.


Στη Γιουβέντους θέλουν να αφήσουν πίσω την περσινή σεζόν 2010-2011. Όπου η Γιουβέντους τερμάτισε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας στην Serie A και αποκλείστηκε και από το Champions League και από το Europa League . Δεν θα συμμετάσχει φέτος στην Ευρώπη και θέλει να επικεντρωθεί στην Serie A. Οι φίλοι και οπαδοί της «Κυρίας», περιμένουν να δουν πολλή βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, και θέλουν η Γιουβέντους στο πρωτάθλημα να επιβεβαιώσει αν στην πραγματικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας από τη μη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην Γιουβέντους να επικεντρωθούν στις νίκες της ομάδα στο Πρωτάθλημα.

Η Γιουβέντους αποφάσισε να επενδύσει σημαντικά στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού, κρατώντας τους Matri, Quagliarella, Pepe και Motta που τους είχε πάρει δανεικούς από την περασμένη σεζόν δαπανώντας 34 εκατ ευρώ και έφερε στην ομάδα παίκτες με εμπειρία και ενθουσιασμό όπως οι Pirlo, Lichtsteiner, Ziegler, Pazienza, Vucinic, Vidal και βρίσκεται σε συνομιλίες με τους Elia του Αμβούργου , Vargas της Φιορεντίνα και Farfan της Σάλκε, οι ηγέτες της Γιουβέντους σκέφτονται επίσης και τον Emanuele Giaccherini (26) της Cesena. Για να ενισχυθεί η άμυνα της, η Γιουβέντους έχει επικεντρωθεί στον Alex της Τσέλσι με εναλλακτική λύση τον Lugano της Φενέρ. Ο βραζιλιάνος θα μπορούσε να πωληθεί για 9 εκατομμύρια ευρώ ενώ ο Ουρουγουανός κοστίζει μόλις 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στις 28 Αυγούστου θα υπάρχει η έναρξη για τη σεζόν 2011-2012 στο πρωτάθλημα. Δρόμος προς την εξαγωγή συμπερασμάτων για την πορεία που θα έχει η Γιουβέντους θα φανεί και θα πέσουν πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας στο εναρκτήριο αγώνα με την Ουντινέζε . Η Ουντινέζε, ωστόσο, την Τρίτη, 16 Αυγούστου θα μεταβεί στο Λονδίνο για να παίξει το πρώτο σκέλος των πλέι-οφ τους Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Αρσεναλ, μπορεί να είναι κουρασμένοι, είναι αλήθεια, μπορεί επίσης να είναι ενθουσιασμένοι με μια πιθανή νίκη επί της βρετανικής ομάδας όπως και να έχει είναι ένας δύσκολος αγώνας. Σε κάθε περίπτωση, οι παίκτες της Γιουβέντους δεν θα έχουν μια εύκολη ζωή και θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά, αν θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί πόδι στο πρωτάθλημα.

Αλλά αν είναι αλήθεια αυτό που είπε σχετικά με τις δεσμεύσεις της σεζόν, ότι η Juve θα αφιερωθεί αποκλειστικά και μόνο σε αυτό και σε όλα τα άλλα παιχνίδια στην Serie A. Πολλά αναμένονται από τον Del Piero και τους συμπαίκτες του για αυτό το νέο έτος.

5 σχόλια:

Xristos είπε...

gia mena apo tous tesseris aristerous xaf pou grafontai oi pithanoi na erthoun stin juventus einai oi farfan kai giaccherini

Χρυσή Αυγή είπε...

Εγώ πιστεύω πρωτάθλημα χαλαρά φέτος. Για τους εξής λόγους:
1)Επικεντρώνεται μόνο στο πρωτάθλημα αφού δεν παίζει Ευρώπη
2)Ενισχύθηκε σημαντικά και ο Κόντε φαίνεται να το έχει.
3) Παίζει σε καινούρια γηπεδάρα που θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό, και φυσικά θα είναι πάντα γεμάτο.
4)Οι υπόλοιπες ανταγωνίστριες δεν έχουν ξεφύγει αγωνιστικά αντιθέτως θα έλεγα ότι έχουν αποδυναμωθεί.
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής στο καμπιονάτο.

mike_bianconero είπε...

Ανωνυμε η μονη ομαδα που μπορει να παρει χαλαρα το πρωταθλημα φετος ειναι η Μιλαν η οποια εχει ξεφυγει απο ολες τις αλλες και ετοιμαζονται και για Μοντολιβο αυτοι!Ωστοσο η Γιουβε εχει επισης πολλες πιθανοτητες για σκουντετο.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

H Milan βασει υλικου και ολης καταστασης φαινεται ενα κλικ μπροστα απο ολους!Αν εχουμε εναν καταλληλο συνδιασμο αυτων που λεει ο ανωνυμος παραπανω πιστευω οτι ειμαστε ισαξιοι διεκδικιτες του τιτλου!Μολις τελειωσουν οι μεταγραφες θα χουμε ενα καλο δειγμα ωστε να βγαλουμε τα πρωτα συμπερασματα!

Stelios είπε...

egw paidia to vlepw, kaka t psemata, duskolo gia prwta8lhma efetos alla me thn prepousa sovarothta sigourh h 2h 8esh! an vevaia fugei o eto apo thn inter opws grafoun giati o an8rwpos einai mia omada monos tou... panw ap ola na mhn xanoume va8mous me tis mikres opws perusi....