JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Conte: "Γιουβέντους, το πρωτάθλημα είναι γραμμένο στην ιστορία μας"


Η σύγκρουση αύριο το βράδυ εναντίον της Μίλαν, στην ετήσια σύγκρουση για το Trofeo Berlusconi μεταξύ Bianconeri και Rossoneri προσφέρει πάντα μια καυτή ατμόσφαιρα. Είναι ένα πνεύμα πλευρά Γιουβέντους που κάνουν τη σύντομη διαδρομή νότια, ξεχωρίζει με την ενθάρρυνση της εμφάνισης τους, το βράδυ της Πέμπτης.

Μετά τη λευκή ισοπαλία του περασμένου Σαββατοκύριακου κατά της Μπέτις ακολούθησε μια αποφασιστική, απόδοση την Πέμπτη, δίνοντας στο κοινό μια ματιά για το πώς η Γιουβέντους του Conte παίρνει νέα μορφή. Ο προπονητής, όμως, ζήτησε χρόνο και επέμεινε ότι μια ορθολογική προσέγγιση για την νέα σεζόν του είναι απαραίτητη.

Ο Antonio Conte μίλησε στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του Trofeo Berlusconi, ένα από τα γεγονότα του καλοκαιριού που αναμένεται από τους οπαδούς της Γιουβέντους και της Μίλαν με μεγάλη ανυπομονησία.

"Το παιχνίδι εναντίον της Μίλαν θα αποτελέσει ένα σημαντικό τεστ, επειδή αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο πολύ δυνατό και περιμένω σημαντικά βήματα προόδου. Κάθε μέρα, όμως, πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις κατά τη διάρκεια της κάθε προπόνηση, επειδή δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και θα συνεχίσει να αυξάνεται σε όλες τις πλευρές. "

«Όλες οι μεγάλες ομάδες, όπως η Γιουβέντους, καθώς και οι Μίλαν, Ίντερ, Νάπολι και Λάτσιο πρέπει να παίξουν το παιχνίδι τους, χωρίς προσαρμογή για τον αντίπαλο και να παίξει καλά η ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτός είναι ένας τρόπος και με συγκεκριμένες προσπάθειες προσπαθούμε να τον βρούμε. Στη συνέχεια, θέλοντας να παγώσει το παιχνίδι μπορείτε να αλλάξετε τη στάση σας. Ακόμη και στο παρελθόν, εγώ έτυχε να παίζω παιχνίδια όπως το 4-5-1, αλλά ήταν ειδικές περιπτώσεις, όταν έπρεπε να φέρεις στο σπίτι το αποτέλεσμα με ένα πιο ήρεμο τρόπο. "

"Δεν υπάρχει ένα αγαπημένο ζευγάρι στην επίθεση της ομάδας, εγώ θέλω να εναλλάσσονται όλοι και όλοι πάνε καλά μαζί. Οι δύο επιθετικοί είναι πολύ σημαντικοί για μένα και θέλω να εφαρμόζουν ορισμένες κινήσεις στην επίθεση αλλά και αμυντικά, είναι κρίσιμο για την ισορροπία της ομάδας. Ευτυχώς έχω μια ευρεία επιλογή και βρίσκω μεγάλη εφαρμογή από όλους.

Για τον Vidal.
"Ο Vidal είναι ένας παίκτης πολλαπλών χρήσεων και στην πραγματικότητα κράτησε σχεδόν όλους τους ρόλους, εκτός από αυτόν του τερματοφύλακα και δεν είναι αστείο, αλλά η αλήθεια. Στο Μπάρι, ως επιτιθέμενοι, είχαμε μόνο Vucinic, Matri, Del Piero και υπήρχε η ανάγκη για την παροχή στήριξης τους. Ο Vidal πρόσφατα ενσωματώθηκε μαζί μας, σε αυτή τη θέση θα μπορούσε να έχει περισσότερο βάρος και δεν δημιουργεί προβλήματα για την ομάδα, ο οποίος δεν είχε ακόμη περιληφθεί στην κανονική ροη του παιχνιδιού μας. "

Για τη σημασία του ΤΙΜ TROPHY.
"Μας επέτρεψε να κατανοήσουν οι παίκτες τη σημασία του έργου που κάνουμε και θα μας επιτρέψει να επιστρέψουμε και πάλι ανταγωνιστικοί. Επίσης, είμαι λίγο «αστείο γιατί μετά τον αγώνα εναντίον της Ρεάλ Μπέτις μας χλεύασαν και μετά από μερικές ημέρες όλοι λέγανε ακόμα και για το πρωτάθλημα ... Στην πραγματικότητα είμαστε δύο σεζόν στην έβδομη θέση, ενώ η Μίλαν το περασμένο έτος κέρδισε το σκουντέτο και η Ίντερ πριν από δύο χρόνια τα κέρδισε όλα. Η απόσταση ανάμεσα σε εμάς και αυτούς, ωστόσο, δεν μας ανήσυχη, αλλά είναι άλλο ένα ερέθισμα. Χρειάζεται υπομονή και να είστε σίγουροι ότι οι παίκτες που έχουμε στην ομάδα, θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή. Αλλά τώρα θα έχουμε ένα παιχνίδι στο "Μπερλουσκόνι" δεν θα ήταν σωστό να μιλάμε για το πρωτάθλημα ή την Γιουβέντους στην έβδομη θέση: πρέπει να πάρετε τα πράγματα με ορθολογικό τρόπο, χωρίς να ρίχνετε στάχτη στα μάτια των οπαδών ".

DNA ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ στη Γιούβε
"Αν δεν συνιστούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα; Και γιατί; Αυτή είναι μια λέξη που γράφεται στην ιστορία της Γιουβέντους και είναι αρκετά ασυνήθιστο για μένα ως ποδοσφαιριστή που έχω κερδίσει πέντε. Πρέπει πράγματι να συνηθίσει αυτή τη λέξη που ήταν πολύ μακριά από αυτή την ομάδα τόσο καιρό. Πρέπει όμως να είμαστε ρεαλιστές δεν μου αρέσουν τα πειράγματα στους οπαδούς σαν κι εμένα που είναι Γιουβέντους. Είμαστε στο σωστό δρόμο, ναι, και θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ανταγωνιστική η ομάδα. "


"Marchisio είναι διαθέσιμο και ήδη προπονήθηκε με την ομάδα. Οι Pepe Martinez, Quagliarella και Toni δεν θα είναι στο Μιλάνο, γιατί προτιμώ να συνεχίσουν την προπόνηση για να είναι 110% έτοιμοι την Τρίτη, στην επανάληψη της εκπαίδευσης στο Vinovo. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: