JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

«Περιοχή 12», εδώ είναι το εμπορικό κέντρο του νέου γηπέδου


Μια συλλογική έκρηξη αδρεναλίνης: αυτός είναι ο τίτλος για το νέο όπλο της Γιουβέντους, όπου οι οπαδοί της στο νέο γήπεδο θα είναι λίγα μέτρα από τους παίκτες και ακόμα περισσότερο από ό, τι στο παρελθόν, θα είναι ο δωδέκατος παίκτης στο γήπεδο.

Και αυτή η εικόνα έχει δόση το όνομά της στο εμπορικό κέντρο, που θα βρείτε στο νέο σπίτι της Γιουβέντους : «Περιοχή 12», ένας χώρος αφιερωμένος στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι θα μπορούν να συναντηθούν και να ζήσουν με πάθος, όχι μόνο την ημέρα του παιχνιδιού, αλλά και σε ολόκληρη τη διάρκεια της εβδομάδας. Στα 34.000 τετραγωνικών μέτρων, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη υπεραγορά, με πολλά καταστήματα, εστιατόρια, μπουτίκ και καφέ για να απολαύσετε, με την οικογένεια και τους φίλους σας, τον ελεύθερο χρόνο, γεμάτο διασκέδαση και συνάθροιση, με πλήρη ασφάλεια.

Κατασκευασμένο από την εταιρεία «San Sisto», η "Περιοχή 12" θα αρχίσει να λειτουργεί τον Οκτωβρίου και θα συνδέεται με την εταιρική σχέση μεταξύ της Γιουβέντους και της Nordiconad. Εταιρική σχέση, όχι μόνο εμπορική αλλά και πραγματική χορηγία, η οποία έκανε η ομάδα μία από Modena "Επίσημος Προμηθευτής" της Γιουβέντους.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ;

ΡΗΓΑΣ

magica juve είπε...

εγω απο οτι ειχα μαθει ελεγαν θα βγαζουμε 45εκ περιπου το χρονο απο το καινουργιο γηπεδο...και εννοουσαν απο διαρκειας και απο τα μαγαζια γυρω απο το γηπεδο...για την ονομασια διαβασα θα την ανακοινωσουν στα εγκαινια...αν καποιος ξερει τπτ παραπανω ας ενημερωσει