JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Conte: «Μου άρεσε η αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο μισό ..."


Ο Antonio Conte έδειχνε απογοητευμένος από την ήττα στο Μπερλουσκόνι Trophy εναντίον της Μίλαν , αλλά όχι θυμωμένος με την ομάδα του, « Ακριβώς όπως μας εξυψώνουν μετά από μια νίκη δεν πρέπει να μας πιάνει κατάθλιψη μετά από την ήττα - Είπε ο προπονητής της Γιουβέντους - Ξέρουμε ότι χρειάζεται να βελτιωθεί η ομάδα, και είναι φυσιολογικό, είμαστε ακόμη στη φάση της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας μας ".
" Μου άρεσε η αντίδραση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο - δήλωσε ο Conte - Θα σκοράρει Θα ήταν επικίνδυνο σε αρκετές περιπτώσεις και πιστεύω ότι αξίζαμε την ισοπαλία. Ενόψει του αγώνα στο Ούντινε, ωστόσο, είμαι βέβαιος, γιατί αυτή η ομάδα μεγαλώνει . "

" Vidal; Είχε περισσότερο από είκοσι λεπτά στα πόδια - Conte είπε εξηγώντας την αντικατάσταση της νέας αγοράς της Γιουβέντους - Στην αριστερή πλευρά θα μπορούσε να εγγυηθεί ορισμένες κινήσεις, χάρη στην τακτική ευελιξία του. Μην ξεχνάτε, όμως, ότι είναι εδώ λίγες μέρες, αλλά με λίγη εκπαίδευση αρχίζουν να δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για να τα πάει καλά . "

"Στον Ούντινε θα πρέπει να είμαστε η Γιουβέντους του δεύτερου ημιχρόνου" . ΄Έτσι ο Stephan Lichtsteiner εστιάζει στην απόδοση της ομάδας στο δεύτερο μισό του Μπερλουσκόνι Trophy , όπου έχασε χθες το βράδυ εναντίον της Μίλαν στο Στάδιο Meazza: " Θα πρέπει να παίζουμε στα παιχνίδια όπως κάναμε κατά το δεύτερο ημίχρονο αλλά παραδέχομαι ότι από την αρχή ότι δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι και έτσι δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ πιο επιθετικοί και φαίνονται τα αποτελέσματα. Στην πρώτη αγωνιστική της σεζόν θα πρέπει να συμπεριφερθούμε όπως και στο δεύτερο μισό του αγώνα σήμερα. "

Ο Τζιόρτζιο Κιελίνι είναι πολύ λυπηρό το γεγονός, στο τέλος γίνεται για την ήττα χθες το βράδυ από την Γιουβέντους στην Trofeo Berlusconi : «Όταν αφήνεις πολύ χώρο στη Μίλαν, θα σε τιμωρήσει, επειδή είναι μια μεγάλη ομάδα - λέει ο Κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους - . Η ένταση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, μας επέτρεψε να ξανά μπούμε στο παιχνίδι και νομίζω ότι στο τέλος αξίζαμε την ισοπαλία. Λυπούμαστε, για αυτή την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και για την ήττα, αλλά πιστεύω πως θα ήμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον πρώτο αγώνα στο Ούντινε, θα δώσουμε την ψυχή από την αρχή. "

1 σχόλιο:

Stelios είπε...

se kalo dromo eimaste!