JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Το νέο παλάτι της Juve είναι έτοιμο να υποδεχτεί την Μεγάλη Κυρία.







Ένα έργο χρόνων φτάνει στο τέλος του. Το νέο γήπεδο της Γιουβέντους είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για των κόσμο της ομάδας στις 8 Σεπτεμβρίου όπου και θα γίνουν τα εγκαίνια του με αντίπαλο την Νοτς Κάουντι και στη συνέχεια για το πρώτο επίσημο ματς πρωταθλήματος τη δεύτερη αγωνιστική του Καμπιονάτο όπου οι Bianconeri θα υποδεχτούν την Πάρμα. Η Γιούβε είναι η πρώτη ομάδα στην Ιταλία που αποκτά ιδιόκτητο γήπεδο, που θα είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και ωραιότερα της Ευρώπης. Με την ελπίδα ότι η Μεγάλη Κυρία θα ξανά κατακτήσει τη κορυφή της Ιταλίας και του πλανήτη εκατομμύρια τιφόζι λαχταρούν να πατήσουν στο νέο φρούριο της fidanzata d'Italia (κοπέλας της Ιταλίας),όπως συνήθιζε να αποκαλεί τη Γιούβε ο πρόεδρος Τζιοβάνι Ανιέλι.

Στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου θα υπάρχουν και 50 χρυσά αστέρια για να τιμηθούν 50 από τους μεγαλύτερους θρύλους των Μπιανκονέρι από τον Τζοφ και τον Μπονιπέρι μέχρι τον Ντελ Πιέρο και τον Μπουφόν. Μάλιστα γύρω από το αστέρι του αδικοχαμένου Γκαετάνο Σιρέα θα υπάρχουν και άλλα 39 μικρότερα προς μνήμη των 39 αγγέλων που χάθηκαν τη μαύρη νύχτα του Χέιζελ.

Τα εγκαίνια του νέου γηπέδου όπως είπαμε θα γίνουν στις 8 Σεπτεμβρίου. Η αρχική ιδέα των διοικούντων της Μεγάλης Κυρίας ήταν στα εγκαίνια του σταδίου να γίνει φιλικός αγώνας με μια μεγάλη ομάδα με την Μάντσεστερ του φιλογιουβεντίνου σερ Άλεξ Φέργκισον να έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Τελικά η απόφαση ήταν ο φιλικός αγώνας να γίνει με αντίπαλο τη Νοτς Κάουντι την ομάδα δηλαδή στην οποία η Γιούβε οφείλει τις ιστορικές μαυρόασπρες εμφανίσεις μετά από μια λάθος παραγγελία.

Ο λαοφιλέστατος και μεγαλύτερος ιταλικός σύλλογος και ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως έχει πολλούς φανατικούς οπαδούς και στη χώρα μας, όπου από το 2005 έχουν ιδρύσει και σύνδεσμο την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους η αλλιώς το GruppoGreco Juventus όπως είναι γνωστό στην Ιταλία, ο οποίος είναι αν όχι ο πιο οργανωμένος σύνδεσμος ένας από τους πιο δραστήριους ξένης ομάδας στην Ελλάδα με πολλές εκδρομές στο ενεργητικό του και που έχει καταφέρει τα έξι χρόνια λειτουργίας του να έχει δημιουργήσει πυρήνες εκτός από την Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Γαλατινή Κοζάνης, την Πτολεμαίδα και πολύ σύντομα στις Σέρρες.

Η Γιουβέντους λοιπόν αλλάζει σελίδα και είναι έτοιμη να μπει στο νέο της γήπεδο ως πρωταθλήτρια, ευχή όλων μας είναι να τα καταφέρει.

2 σχόλια:

Stelios είπε...

makari na mas fereis tuxh!!!! thn xreiazomaste........

Xristos είπε...

ANTE. 22 KAI SIMERA