JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Ένα οικογενειακό απόγευμα.







Κατά παράδοση, το φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την Primavera στο Villar Perosa, είναι μια εκδήλωση που γίνετε κάθε καλοκαίρι που δεν μπορεί να παραιτηθεί, γεννήθηκε για να επιτρέψει στην οικογένεια Agnelli να βλέπει τη Γιουβέντους να παίζει στο «κήπο» τους, έχοντας την ευκαιρία να χαιρετίσει την ομάδας και να ικανοποίηση τους νέους πρωταθλητές.

Και η παράδοση επαναλαμβάνεται σήμερα, αλλά φέτος η οικογένεια τιμά πριν δει την ομάδα στο γήπεδο: ο Conte και οι άντρες του που φιλοξενείται στη Villa Agnelli, όπου τους υποδέχτηκαν εκεί ο John Elkann και ο πρόεδρος του συλλόγου Andrea Agnelli.

Μια ζεστή, και όμορφη ατμόσφαιρα αμέσως προέκυψε: στους παίκτες δόθηκε ένα ελαφρύ σνακ που αποτελείται από χυμούς παγωμένο τσάι, φρούτα και γλυκά, και ο χρόνος παραμονής ήταν τόσο γρήγορος κατά τη συνομιλία που είχαν για το ποδόσφαιρο, την προετοιμασία του καλοκαιριού και το επόμενο πρωτάθλημα. Μετά από περίπου μισή ώρα, ο προπονητής και η ομάδα έπρεπε να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο. Ως εκ τούτου, άφησαν την Βίλα και έφτασαν στο γήπεδο για να ανταποδώσουν τη φιλοξενία με μια ειδική παράσταση. Επίσης, στον John Elkann έδωσαν ένα δώρο για να θυμάται το απόγευμα που πέρασε μαζί με την ομάδα : τη νέα ροζ φανέλα, υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη της ομάδας, με το όνομα «John» στο πίσω μέρος μαζί με τον αριθμό 21, τον αριθμό του Αντρέα Πίρλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: