JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Juve στο Αμβούργο για τον Elia. Vargas-Amauri, αρέσει η ιδέα της ανταλλαγής.


Η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική για το ποιον παίκτη τελικά θα καταφέρει να πάρει η Γιουβέντους για την αριστερή πλευρά της επίθεσης, τα ονόματα είναι γνωστά Elia και Vargas είναι οι επικρατέστεροι και μάλλον ένας εκ των δυο θα έχει την τύχη να ντυθεί Bianconero .

Η Juve πρέπει να συμπληρώσει το κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης της με ένα πολύ καλό αριστερό εξτρέμ, είναι γνωστό το θέμα. Γιατί το παιχνίδι του Αντόνιο Κόντε, το περίφημο 4-2-4, πρέπει να έχει πλήθος καλών παικτών και στις δύο πλευρές της επίθεσης, από δεξιά ο Milos Krasic έχει τη δυνατότητα να σηκώσει το βάρος της δεξιάς πτέρυγας αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και από αριστερά, ο Simone Pepe μετά τον μυϊκό τραυματισμό του θέλει λίγο χρόνο για να αποθεραπευτεί πλήρως, ο Jorge Martinez είναι πάντα προβληματικός και είναι στη λίστα υπό παραχώρηση, ο Cristian Pasquato δεν προκαλεί έκπληξη αλλά θέλει ακόμα να αποκτήσει εμπειρίες. Έτσι η ομάδα θα προσπαθήσει να ενισχυθεί είτε με τον Ολλανδό Eljero Elia του Αμβούργου είτε με τον Juan Manuel Vargas που μελετάνε την περίπτωση να δώσουν κάποια ανταλλάγματα για να φτάσουν κοντά στις απαιτήσεις της Φιορεντίνα και να τη δελεάσουν.

Για τον αριστερό εξτρέμ πρέπει να κάνει η Γιουβέντους μια οικονομική προσπάθεια και θυσία, φαίνεται ότι σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν πλέον αμφιβολίες. Έτσι τώρα απεσταλμένος της ομάδας θα πάει στο Αμβούργο να ακούσει τις απόψεις και τους σκοπούς των ανθρώπων της Γερμανικής ομάδας για τον ολλανδό Ελία. Η άνθρωποι της Γιουβέντους είναι έτοιμοι να κάνουν μια προσφορά της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ, όχι περισσότερα, θα είναι κάτι σαν τελεσίγραφο χωρίς άλλη διαπραγμάτευση θα περιμένουν μια απάντηση από την πλευρά των Γερμανών.

Για τον Juan Manuel Vargas είναι γνωστά τα πράγματα και είναι μια περίπλοκη υπόθεση. Ο Περουβιανός είναι αυτός που θα ήθελε να αποκτήσει η Γιουβέντους αλλά συναντά πολλές δυσκολίες από τους παράγοντες της Φιορεντίνα που έχουν παράλογες απαιτήσεις, θέλουν 15 εκατ. ευρώ και τον Quagliarella, αλλά h Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 15 εκατομμύρια και να παραχωρήσει έναν παίκτη που είναι στα πλάνα του Κόντε. Ο Beppe Marotta προσπαθεί να μιλήσει στον αθλητικό διευθυντή Pantaleo Corvino της Φιορεντίνα, προσπαθώντας να τον πείσει να πάρει σαν αντάλλαγμα κάποιον από τους Martinez, Motta, ή Grygera όμως αυτοί οι παίκτες δεν προσελκύουν πάρα πολύ τους ανθρώπους των βιόλα, η Φιορεντίνα αν θα πουλήσει τον Vargas για αντάλλαγμα θέλει μόνο έναν εκ των Amauri και Quagliarella, και οι δύο είναι πολύ ευπρόσδεκτοι. Επισήμως, ωστόσο, μόνο ο Amauri είναι στην αγορά, ωστόσο, τον θέλουν ακόμη και από το Παλέρμο, τη Τζένοα και την Πάρμα.

1 σχόλιο:

Dima είπε...

dn me xalaei kanenas...alla protimo vargas kserei t prwtathlima k ksefortomaste k paixth p mas duskolevei polu fetos