JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Νίκη με 8-0 επί της CUNEO.


Ένα απόγευμα γιορτής χθες στο ματς της Γιουβέντους με την Κούνεο, μαζί με τον εθνικό ύμνο που έπαιξε πριν από το εναρκτήριο λάκτισμα και μια καταιγίδα από γκολ λίγο μετά, με πάνω από 6.000 οπαδούς παρόντες στις κερκίδες του Stadio Comunale της Chiusa Pesio , με τη Γιουβέντους να έχει τον έλεγχο σε όλο το διάστημα του αγώνα και εφάρμοσε όλες τις ιδέες και τα συστήματα του Antonio Conte.

Στο έκτο φιλικό αγώνα της προετοιμασίας η Γιουβέντους είχε απέναντι της την ομάδα Κούνεο νεοφώτιστη στην Lega Pro seconda Divisione, ο Conte ξεκίνησε στην επίθεση με το ζευγάρι Matri και Del Piero, και Pirlo στην μεσαία γραμμή μαζί με τον Marchisio.

Η Γιουβέντους έγινε αμέσως η κυρίαρχη του γηπέδου και το πρώτο σουτ το έκανε ήδη κατά το 3 λεπτό : ο Pasquato μοιράζει έξοχα στο Matri αλλά το σουτ του σώζεται από το τερματοφύλακα της Κούνεο Pascarella. Ίδια μοίρα, είχε και το σουτ του Crisitini στο 9 λεπτό, αλλά ο Buffon ήταν εκεί. Στην αντεπίθεση, έρχεται το πρώτο γκολ του αγώνα: ο Pirlo δίνει πάσα προς τον Krasic που φτάνει στη γραμμή και με μια σέντρα χειρουργικής ακρίβειας βρίσκει τον Matri για μια εύκολη κεφαλιά κάνοντας το 1-0.

Η Γιουβέντους συνεχίζει να πιέζει και με διάφορα σουτ απειλεί το τέρμα της Κούνεο πότε με τον Pasquato, πότε με τους Matri και Krasic ο οποίος είναι πολύ ζωηρός και συχνά βρίσκεται στην επίθεση.

Το 2-0 έρχεται κατά το 34 λεπτό και υπογράφεται από τον Marchisio που σουτάρει έξω απ’ την μεγάλη περιοχή με το αριστερό πόδι και στέλνει τη μπάλα στη γωνία του τέρματος, αφήνοντας τον τερματοφύλακα την Cuneo άναυδο.

Τρεις ευκαιρίες σε ένα λεπτό δεν οδηγούν στο τρίτο γκολ, αλλά κάνουν τους οπαδούς στις κερκίδες να ενθουσιαστούν : κατά το 38 λεπτό τόσο ο Krasic όσο και ο Del Piero δοκιμάζουν σουτ έξω από την περιοχή, αλλά αντίστοιχα τα σουτ τους καταλήγουν στο οριζόντιο δοκάρι, έτσι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με σκορ 2-0 και με πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Conte έκανε οκτώ αλλαγές και ο Μίρκο Βούτσινιτς κάνει την πρώτη του εμφάνισή με τη φανέλα της Γιουβέντους. Ο Μαυροβούνιος έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία 5 λεπτά μετά την είσοδο του, με ένα σουτ που πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι και, μόλις επτά λεπτά αργότερα, με νέο διαγώνιο σουτ του να έχει όμως και αυτό την ίδια τύχη. Ωστόσο, κατά το 61 λεπτό, κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό με την φανέλα της Γιουβέντους και πέτυχε το πρώτο του γκολ : ο Ruggiero βρίσκει τον Βούτσινιτς που σταματάει τη μπάλα καταπληκτικά με το στήθος του, την κατεβάζει και με βολέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, χωρίς να αφήσει καμία πιθανότητα στον Negretti που αντικατέστησε τον Pascarella γράφοντας το 3-0.

Θεαματικό το τέταρτο γκολ για τη Γιουβέντους 2 λεπτά μετά το γκολ του Βούτσινιτς κατά το 63 λεπτό, ο Pasquato με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 4-0. Δέκα λεπτά αργότερα στο 73 λεπτό, ο Βούτσινιτς σε ρόλο πασαδόρου δίνει μια όμορφη πάσα στον Toni που ξεφεύγει από το οφσάιντ και σκοράρει στο τετ-α-τετ του με τον τερματοφύλακα κάνοντας το 5-0.

Μια υπέροχη ενέργεια που οδηγεί στο έκτο γκολ στο 78 λεπτό: ο Toni κάνει ένα πέρασμα για να Βούτσινιτς στη μέση του γηπέδου, ο Μαυροβούνιος βλέπει τον Πίρλο που έρχεται για βοήθεια, ο Πίρλο με τη σειρά βγάζει μια εξερετική πάσα για τον Toni που τελειώνει τη φάση με εξαιρετικό πλασέ κάτω από τα πόδια του Negretti κάνοντας το 6-0.

Ο Toni είχε πολλά κέφια και, κατά το 82 λεπτό , ο ίδιος μετά από σέντρα του Βούτσινιτς σκόραρε με το κεφάλι κάνοντας χατ-τρικ και ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 7-0. Ο Μαυροβούνιος που από την ώρα που μπήκε στον αγώνα ήταν πανταχού παρών και σε όλες σχεδόν τις φάσεις κέρδισε πέναλτυ στο 86 λεπτό, μετά από ένα τέλειο 1 - 2 με Toni. Ο Ruggiero ανέλαβε την εκτέλεση του και με ένα εξερετικό χτύπημα την έστειλε ψηλά στην δεξιά γωνία του τέρματος για το γκολ που έγραψε και το τελικό 8-0.

Στη συνέχεια, το τελικό σφύριγμα έφερε ενθουσιασμό επευφημία στους φίλους της Γιουβέντους που βρέθηκαν στην Chiusa, ενθουσιασμό για αυτή την Γιουβέντους που τον αντάμειψε με την απόδοση της.

JUVENTUS-CUNEO 8-0

GOALS: 9' Matri, 34' Marchisio, 61' Vucinic, 63' Pasquato, 73' Toni, 78' Toni, 82' Toni, 86' Ruggiero (PK)

JUVENTUS
Buffon (46' Storari), Lichtsteiner (46' Motta), Bonucci (46' Barzagli), Chiellini (65' Sorensen), De Ceglie (46' Ziegler), Krasic (46' Ruggiero), Marchisio (46' Marrone), Pirlo, Pasquato (65' Grygera), Del Piero (46' Vucinic), Matri (46' Toni)

Subs not used: Manninger
Coach: Antonio Conte

CUNEO
Pascarella (46' Negretti), Passerò (62' Garrone), Morabito (46' Cintoi), Longhi (62' Personé), Ferri (46' Garcia Tena); Sentinelli, Garavelli (81' Valfré), Cristini (82' De Rosa), Ingari (72' Borrettaz), Lodi (46' Gentile), Fantini (62' Di Quinzio)

Subs not used: Bono
Coach: Ezio Rossi

REFEREE: Cassarà of Cuneo
LINESMEN: Rondina, Barbieri

1 σχόλιο:

mike_bianconero είπε...

Καυλομενος Κρασιτς,παρα πολυ θετικος Πασκουατο για αλλαγη αριστερα ή και δεξια πιστευω ειναι κατσε καλα!Διαβητης Πιρλο και πολυ καλος Βουτσινιτς επισης.Πολυ καλη συνεργασια Πιρλο-Βουτσινιτς και Βουτσινιτς-Τονι!