JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

H Juve έχασε με 2-1 το Trofeo Berlusconi.


Στο Σαν Σίρο, η Μίλαν νίκησε με 2-1 την Γιουβέντους , κερδίζοντας έτσι την 21η έκδοση του Trofeo Berlusconi τρόπαιο αφιερωμένο στον πατέρα του ιδιοκτήτη της AC Milan Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Με γκολ των Μπόατενγκ και Ζέεντορφ, η Μίλαν επικράτησε 2-1 της Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» και σήκωσε το καθιερωμένο, Trofeo Berlusconi. Ο Βούτσινιτς σκόραρε για τους Μπιανκονέρι.


Μονόλογος ήταν το πρώτο μέρος για την Μίλαν, η οποία είχε την τύχη να σκοράρει νωρίς και πήρε φόρα για τη συνέχεια. Στο 9' ο Αμπάτε έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπόατενγκ από πλάγια θέση είχε χρόνο να βάλει το σώμα του όπως έπρεπε, και με σπάνιας ομορφιάς βολέ έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Μπουφόν (1-0). Στο 23' ήρθε το δεύτερο γκολ των Ροσονέρι, πάλι με πολύ ωραίο τέρμα. Ο Ζέεντορφ έστησε τη μπάλα και με απίστευτη εκτέλεση φάουλ δοκάρι και μέσα άφησε άγαλμα τον Μπουφόν για το 2-0. Στο 28' η Γιουβέντους βρέθηκε κοντά στη μείωση του σκορ, όμως η βολίδα του Μαρκίζιο κατέληξε στη συμβολή των δοκαριών του Αμπιάτι.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κόντε μπήκε πιο επιθετικά και μπήκε στο ματς πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο. Στο 58' Πίρλο και Ντελ Πιέρο συνδυάστηκαν και ο Βούτσινιτς με δεξί πλασέ έγραψε το 2-1. Η Γιουβέντους ήταν καλύτερη στη συνέχεια και βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση στο 68' με τον Ντελ Πιέρο να χάνει στο τετ α τετ από τον Αμπιάτι, όπως συνέβη και στο 82' με τον Κράσιτς, όμως η Μίλαν κράτησε το προβάδισμα, ενώ είχε και δοκάρι στο 87' με τον Μπόατενγκ με αριστερό σουτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: