JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Τα τελευταία 20 εκατομμύρια ...που πρέπει να ξοδευτούν με εξυπνάδα.


Τα ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά ακόμη είναι πολλά. Αλλά στην κορυφή της λίστας των επιθυμιών του Αντόνιο Κόντε φαίνεται να είναι για το κέντρο της άμυνας ο Βραζιλιάνος Άλεξ (29) της Τσέλσι και ο Ολλανδός Ελία (24) του Αμβούργου. Για την πρώτη περίπτωση ο Marotta προσπαθεί, καθώς η Τσέλσι δεν φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει με τη μορφή δάνειο τον παίκτη, θα μπορούσε να πωληθεί για 10-11 εκατομμύρια ευρώ. Η δεύτερη περίπτωση είναι η ιδανική λύση για την εξωτερική πλευρά που θέλει για το παιχνίδι του ο προπονητής, αλλά οι άνθρωποι του Αμβούργου δεν δέχονται τα 8 εκατομμύρια που δίνει η Γιουβέντους για τον παίκτη και θέλουν σχεδόν τα διπλά.

Εκτός από αυτούς τους δύο που είναι στην κορυφή της λίστας του Marotta υπάρχουν και κάποιες εναλλακτικές περιπτώσεις που είναι στα πλάνα του Κόντε, για την άμυνα σε περίπτωση που η Τσέλσι δεν θα παραχωρήσει τον Άλεξ υπάρχουν τα ονόματα του Ουρουγουανού αμυντικού Sebastián Coates Nion (21) της Νασιονάλ Μοντεβιδέο, του επίσης Ουρουγουανού Diego Lugano (30) της Φενερμπαχτσέ, και του Βραζιλιάνου Andre Goncalves Dias (32) της Λάτσιο που είναι και το τελευταίο όνομα που μπήκε στη σχετική λίστα.

Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ οι εναλλακτικές είναι και εδώ αρκετές με πιο πιθανές τις περιπτώσεις όπως του Αργεντίνου Diego Perotti (23) της Σεββίλης, του Περουβιανού Juan Manuel Vargas (27) της Φιορεντίνα που όμως φαίνεται να απομακρύνεται καθώς σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει σε άλλο πρωτάθλημα καθώς έχουν μπει στο παιχνίδι της απόκτησης του η Μπάγερν Μονάχου η Λίβερπουλ και η Άστον Βίλα, του Μεξικανού Andrés Guardado (24) της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια μια από τις τελευταίες προσθήκες στη σχετική λίστα και του Ιταλού Emanuele Giaccherini (26) της Σιένα που φαντάζει αυτήν την ώρα ως ο επικρατέστερος για αυτήν την θέση.

Μένουν ακόμα 13 ημέρες για το τέλος της μεταγραφικής αγοράς, και πρέπει να έχουν αποκτήσει τους παίκτες που χρειάζονται στην ομάδα, για να κάνουν τουλάχιστον το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας που είναι ζωτικής σημασίας. Να μπορέσουν να ενσωματωθούν πλήρως τα νέα αποκτήματα με την ομάδα και να αναπτύξουν τα συστήματα σε μερικούς αγώνες που θα τους βοηθήσει να εγκλιματιστούν. Θα πρέπει λοιπόν ο Marotta να βιαστεί και να κλείσει όλα τα ανοιχτά θέματα, έτσι ώστε τα τελευταία 20 εκατομμύρια ευρώ να ξοδευτούν με τρόπο που θα βοηθήσουν στο έπακρο και θα πρέπει να είναι παίκτες έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα αμέσως. Σε περίπτωση που ολοκληρωθούν οι 2 μεταγραφές, θα κλείσει η αγορά των 90 εκατ. ευρώ που λέγαμε όλο το καλοκαίρι, τα 55 εκατ. ευρώ για τις νέες αφίξεις και τα 35 εκατ. ευρώ για την εξαγορά των δανεικών παικτών που είχαμε πέρυσι.

2 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ντινο ελιωσα στο γελιο!
Μετα την λεξη "εξυπναδα" η φωτο του Μαροτα!
Βιτριολικο το χιουμορ σου!!!!

Xristos είπε...

TO THEMA EINAI OTI AKOUGONTAI POLLA ONOMATA KAI DISTIXOS KANEIS DEN ERXETAI MEXRI STIGMIS OSON AFORA TIN THESI TOU CENTER BACK KAI TOU ARISTEROU HAF