JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

"Γιούβε 18 εκατομμύρια προσφέρουν για Κάρλος Εντουάρντο"


H Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Κάρλος Εντουάρντο. Τουλάχιστον έτσι λένε στη Βραζιλία, όπου είναι σχεδόν σίγουροι για την μετάβαση του Carlos Eduardo Marques στην Γιουβέντους μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Η διαδικτυακή έκδοση του «Globo Esporte" μιλά για μια συμφωνία σχεδόν ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση με ένα ποσό που υπερβαίνει τα € 18.000.000 (18,2 για να είμαστε ακριβείς). Η ιστοσελίδα στη Βραζιλία πιστεύει ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί συμφωνία σε σύντομο χρονικό διάστημα:. Ακόμη και πριν από την Παρασκευή, όταν ο παίκτης θα πρέπει να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Ο Eduardo είναι αριστεροπόδαρος χαφ 24 ετών, γεννημένος το 1987, έπαιξε στη πρώτη ομάδα της Gremio τη σεζόν 2006-07 σε 36 αγώνες σκοράροντας 7 γκολ, και στο τέλος της ίδιας σεζόν έφτασε στους νέους της Hoffenheim στην Ευρώπη, όταν αγοράστηκε για ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Μετά από τρία χρόνια στη Γερμανία (80 εμφανίσεις και 18 γκολ), πήγε με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, στη Ρούμπιν Καζάν, όπου, ωστόσο, απέτυχε να κυριαρχήσει και να καθιερωθεί, όπως θα ήθελε (6 εμφανίσεις και μόνο 2 γκολ). Στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας έχει κάνει πέντε εμφανίσεις και δεν έχει πετύχει κανένα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: