JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Να αποφύγουν την απεργία θέλουν στη Serie A η οποία πλέον μοιάζει αναπόφευκτη.


Συναντήσεις με τους αξιωματούχους του ιταλικού ποδοσφαίρου θα έχει η Ένωση των ποδοσφαιριστών για να προσπαθήσουν να καταλήξουν σε συμφωνία ώστε να αποτραπεί η απεργία στην πρεμιέρα της Serie A.

Οι παίκτες έχουν δηλώσει ότι θα απεργήσουν αν δεν υπογραφεί νέα συλλογική σύμβαση μέχρι το Σάββατο.

Οι πρόεδροι των ομάδων ελπίζουν οι παίκτες να δεχθούν μία μικρή αλλαγή στο αμφιλεγόμενο άρθρο 7 του ιταλικού ποδοσφαιρικού κώδικα, το οποίο θα επιτρέπει στις ομάδες να εξαναγκάζουν τους παίκτες που δεν θέλουν να προπονούνται να απομακρύνονται από την πρώτη ομάδα ή να αποδέχονται μεταγραφή.

Επίσης οι σύλλογοι θέλουν να μπει μία ρήτρα με την οποία οι υψηλόμισθοι ποδοσφαιριστές θα δεχθούν μείωση λόγω του νέου φόρου που εισήγαγε η κυβέρνηση της χώρας, ως μέρος ενός πακέτου λιτότητας.

Σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο της διοργανώτριας Αρχής της Serie Α, Μαουρίτσιο Μπερέτα, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Τελικά το ενδεχόμενο αναβολής της έναρξης της Serie A φαντάζει ως το πιο ρεαλιστικό σενάριο μετά την σκλήρυνση της στάσης των συλλόγων: με εξαίρεση Cagliari και Siena οι υπόλοιποι 18 απέρριψαν τη συνεννόηση με την Aic στην πρόταση για τη νέα συλλογική σύμβαση των παιχτών που προτείνει η Ομοσπονδία των ποδοσφαιριστών. Η διαφορά παραμένει στο άρθρο 4 που αφορά τη εισφορά αλληλεγγύης που σύμφωνα με τους συλλόγους πρέπει να καλυφθεί πλήρως από τους παίχτες και στο άρθρο 7 που κατά τη Lega πρέπει να προβλέπει την απόλυτη αυτονομία των προπονητών στην οργάνωση των προπονήσεων των παιχτών και ειδικά τη δυνατότητα να υπόκεινται σε διαφοροποιημένες και ξεχωριστές προπονήσεις όσοι παίχτες κριθεί ότι πρέπει να μείνουν εκτός; πρώτης ομάδας. Μετά την απόφαση, ο πρόεδρος της Lega, maurizio Beretta θα μεταβεί στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Figc) που παραμένει εν συνεδριάσει από το μεσημέρι για να αναφέρει την εξέλιξη. Τα sites αναφέρουν πως η απεργία είναι πλέον "αναπόφευκτη" ή, έστω, "πολύ κοντά"

1 σχόλιο:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Καθαρα ψυχρα και ρεαλιστικα μας συμφερει αναβολη του πρωταθληματος!Να μονταριστουμε ακομα περισσοτερο,να γυρισουν τραυματιες και να παρει τους παικτες που μας λειπουν επιτελους ο μαροτα, αφου φυσικα σταματησει να παιζει με το χαρταετο του!