JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

JUVENTUS A - JUVENTUS B 4-1







Ένα χαρούμενο γεγονός που γίνετε κάθε χρόνο, ο ενθουσιασμός που κατακλύζει χιλιάδες οπαδούς της, και η άνευ όρων αγάπη προς την Γιουβέντους που εκφράζονται από τις κερκίδες και σε ολόκληρη την πόλη. Επίσης αυτό το έτος, Villar Perosa έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες για ένα φόρο τιμής στους Agnelli και στη Γιουβέντους.
Ο παραδοσιακός αγώνας μεταξύ Πρώτη ομάδα και Primavera λαμβάνει χώρα για να δει ο John Elkann και το παρατηρητικό βλέμμα Andrea Agnelli του. Μετά την επίσκεψη που καταβάλλονται από Conte και τους παίκτες, τα δύο ξαδέλφια κάθισε στην άκρη του αγωνιστικού χώρου για να απολαύσουν το θέαμα.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο, ο αγώνας φάνηκε να είναι λιγότερο σημαντικός, αλλά προσέλκυσε όλη την προσοχή, όπως συνήθως. Ειδικά επειδή, σε αυτή τη φάση με το πρωτάθλημα να αρχίζει σχεδόν, σε κάθε ευκαιρία μπορεί να ληφθούν για να γνωρίζουμε βαθιά αυτή η νέα Γιουβέντους. Επιπλέον, σήμερα δεν υπήρχε η κατάλληλη ευκαιρία να δουν ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας: τον Arturo Vidal που είναι μαζί με την ομάδα στο Villar Perosa, και όπως έγινε με τον Krasic πέρυσι, ήταν ότι καλύτερο για αυτόν να έλθει σε επαφή με την Γιουβέντους σε έναν από τους πιο συμβολικούς χώρους για την ομάδα της Γιουβέντους. Ο Χιλιανός παίκτης δεν έχει κάνει ακόμα προετοιμασία με τους συμπαίκτες του, ακόμη, ως εκ τούτου δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ από τον Conte, ενώ και εκείνοι που ήταν με τις εθνικές τους ομάδες ξεκίνησαν στον πάγκο. Ο προπονητής τοποθέτησε πρώτα το ζευγάρι Marrone-Pazienza στη μεσαία γραμμή, και Βούτσινιτς-Del Piero μπροστά.

Ο αγώνας άρχισε και είχαν μια πολύ καλή συνεργασία , μεταξύ του
Del Piero και του Vucinic. Και αυτή η συνεργασία αποδείχτηκε στην πράξη, στο 22 λεπτό, όταν ο Del Piero έδωσε μια εξαιρετική πάσα στον Βούτσινιτς που έκανε ένα σουτ στην γωνία με το αριστερό πόδι του, αλλά βρήκε τον Branescu έτοιμο στα δοκάρια. Η Primavera επίσης ψάχνει για το γκολ με τον Lanini, του οποίου όμως το σουτ που επιχείρησε πήγε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Βούτσινιτς προσπάθησε με ένα σόλο στο 27ο λεπτό: πέρασε έναν αμυντικό της Primavera, σούταρε την μπάλα, αλλά ο Branescu ήταν έτοιμος και πάλι. Ωστόσο, ο Ρουμάνος τερματοφύλακας, στο 29ο λεπτό, σε μια αντεπίθεση ο Del Piero βρήκε τον Pasquato και αυτός με ένα ισχυρό δεξί σουτ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.
Ο αγώνας συνεχίστηκε με ένα φεστιβάλ ενεργειών, όπως το ζιγκ-ζαγκ που έκανε ο Del Piero : στο 36ο λεπτό: ο αρχηγός πέρασε τρεις αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Pazienza, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε σε κόρνερ. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Del Piero που βρήκε τον Marrone στην περιοχή, αλλά ο μέσος δεν βρήκε στόχο. Ο Alessandro συνέχισε να μοιράζει και να βοηθά τους συμπαίκτες του, και στο 43ο λεπτό βρήκε τον Βούτσινιτς απευθείας από εκτέλεση κόρνερ. Ο παίκτης από το Μαυροβούνιο σούταρε με δύναμη και την μπάλα χαμηλά, αλλά δεν βρήκε το στόχο. Ως εκ τούτου, το πρώτο ημίχρονο τελειώσει με την πρώτη ομάδα να είναι με ένα γκολ μπροστά.

Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, ο John Elkann και ο Andrea Agnelli πήγαν στη σκηνή να μιλήσουν στους νέους από Bricherasio, Progetto Val Chisone, και Don Bosco Nichelino που εμφανίζονται σε ένα μίνι-τουρνουά το απόγευμα.

Μετά από αυτή τη σύντομη τελετή, το δεύτερο ημίχρονο άρχισε. Και οι δύο προπονητές Conte και Baroni έκαναν κάποιες αλλαγές και μια εξ αυτόν κατάφερε να ισοφαρίσει : συγκεκριμένα, στο 4ο λεπτό, ο νεαρός Stefano Beltrame άφησε άγαλμα τον Alexander Manninger (που αντικατέστησε το Storari) με ένα σουτ του και έφερε το ματς στα ίσια για την Primavera, το 1-1 είναι γεγονός.
Ο Iaquinta επίσης έλαβε μέρος στον αγώνα, μετά τον τραυματισμό του στην Bardonecchia. Ο επιθετικός από την Καλαβρία στο 10ο λεπτό μετά από βοήθεια του Pazienza, δοκίμασε ένα σουτ αλλά ήταν αδύναμο για την εστία του Branescu . Ο τερματοφύλακας από τη Ρουμανία έκανε μια εμπνευσμένη και λαμπρή εμφάνιση και άφησε θετικές εντυπώσεις καθώς με τις πολλή καλές επεμβάσεις του με τελευταία κατά του matri.

Στο 20ο λεπτό, ο Branescu έφυγε από το γήπεδο σε μια θύελλα από χειροκροτήματα, αλλά και ο αντικαταστάτης του ο Di Salvia έδειξε αμέσως τις ικανότητές του με μια αποτελεσματική επέμβαση σε σουτ του Matri.

Παρά τις πολλές αλλαγές και στις δύο πλευρές, ο αγώνας ήταν σε στασιμότητα. Μέχρι που ο Vincenzo Iaquinta έσπασε το αδιέξοδο στο 29ου λεπτού, όταν με ένα ισχυρό σουτ νίκησε τον Di Salvia κάνοντας το 2-1.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 37ο λεπτό από τον Motta που βρήκε μια τρύπα μέσα σε πλήθος παικτών και βγήκε μπροστά από το τέρμα γράφοντας το 3-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η Juve σκόραρε και πάλι, με έναν αριστερό σουτ από τον Ziegler διαμορφώνοντας στο 40 λεπτό το τελικό 4-1.

Στο 42ο ο Conte έδωσαν στους οπαδούς της Γιουβέντους την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά αγωνιζόμενο με τα χρώματα της ομάδας τον Arturo Vidal, ο οποίος πήρε στο γήπεδο τη θέση του Giandonato, αμέσως πήρε τη θέση στη μεσαία γραμμή. Ο Χιλιανός δεν είχε αρκετό χρόνο για να κάνει κάτι καθώς σχεδόν τελείωσε το παιχνίδι, αλλά είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει την αγάπη που αισθάνονται οι άνθρωποι για την Γιουβέντους, οι οποίοι μετά το τελικό σφύριγμα, εισήλθαν στο αγωνιστικό χώρο για μια συλλογική αγκαλιά που έκλεισε μια υπέροχη μέρα χαράς.


JUVENTUS A - JUVENTUS B 4-1

GOALS: 29th 1st half Pasquato, 4th 2nd half Beltrame, 29th 2nd half Iaquinta, 37th 2nd half Motta, 40th 2nd half Ziegler

JUVENTUS A

Storari (1st 2nd half Manninger); Motta, Bonucci (24th 2nd half Ziegler), Barzagli, De Ceglie (30th 2nd half Liviero); Ruggiero (1st 2nd half Iaquinta), Marrone (1st 2nd half Giandonato, 42nd 2nd half Vidal), Pazienza (30th 2nd half Appelt Gabriel), Pasquato (24th 2nd half Lichtsteiner); Del Piero (1st 2nd half Matri), Vucinic (16th 2nd half Grygera)

Subs. not used: Buffon, Chiellini, Marchisio, Pirlo, Krasic

Manager: Antonio Conte

JUVENTUS B

Branescu (20th 2nd half Di Salvia); Carfora (36th 2nd half Bertinetti), Rubin (1st 2nd half Napoli), Di Dio, Pol Garcia; Lanini (1st 2nd half Beltrame ), Schiavone (1st 2nd half Cisbah), Corticchia, (1st 2nd half Emmanuello), Spinazzola (24th 2nd half Appelt Guillermo); Margiotta (15th 2nd half Simunac), Libertazzi (30th 2nd half Esposito)

Subs. not used: Penna, Ponsat

Manager: Marco Baroni

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Riccardi di Novara
ΒΟΗΘΟΙ: Motta, Atzori

Δεν υπάρχουν σχόλια: