JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Ξανά στο προσκήνιο ο Περότι.


Τον τέλειο υποψήφιο για να καλύψει το αριστερό άκρο της επίθεσης της Γιουβέντους έχει βρει στο πρόσωπο του Ντιέγκο Περότι της Σεβίλλης ο Αντόνιο Κόντε, σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”.

Η «Γηραιά Κυρία» ψάχνει εδώ και καιρό ένα αριστερό εξτρέμ, έχοντας κάνει μέχρι προσφάτως προσπάθειες να αποκτήσει τους Ελιέρο Ελία από το Αμβούργο, Μίσελ Μπάστος από τη Λιόν και Χουάν Μανουέλ Βάργκας από τη Φιορεντίνα..

Ωστόσο, σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα, ο Αργεντινός χαφ είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους «μπιανκονέρι» πλέον, μετά το «ναυάγιο» στις άλλες τρεις περιπτώσεις. Στον αυριανό αγώνα των Ανδαλουσιανών, μάλιστα, κόντρα στο Ανόβερο για τα πλέι οφ του Europa League αναμένεται να βρεθεί άνθρωπος των Τορινέζων για να δει τον 23χρονο χαφ, με σκοπό να γίνει άμεσα πρόταση απόκτησής του.

Ο Περότι έχει συμβόλαιο με τη Σεβίλλη μέχρι το καλοκαίρι του 2015, με τον ισπανικό σύλλογο να τον κοστολογεί περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ και δεν είναι αρνητική στο να παραχωρήσει τον παίκτη, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

3 σχόλια:

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Υπερβολες των ΑΡΔ...ακου "τον τελειο υποψηφιο"!τον πιο φθηνο υποψηφιο θα ταν η καλυτερη ωρολογια που θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν!
Αλλες χρονιες θα βαζα το χερι μου στην φωτια οτι μια η και δυο μεταγραφες της τελευταιας στιγμης ηταν σιγουρες ετσι ωστε να κλεισει το ροστερ!σαν χθες θυμαμαι τον ζλαταν και τον κανναβαρο να τους παιρνει ο μοτζι τελευταια μερα πριν εκπνευσει η προθεσμια!αλλα τωρα εχουμε μαροττα και το εφιαλτικο σεναριο...πεπε αριστερο χαφ και μπαρτζαλι/μπονουτσι διπλα στον κιελλινι ειναι ολο και πιο ορατο....

Stelios είπε...

sumfwnw dhmhtrh... 8umhsou omws k krasic perusi! me liga logia h alh8eia einai mia. pali me metrious th vgalame th metagrafikh periodo... tis teleutaies meres o aguero k o bastos eipan na mas kanoun na zhlepsoume.... pantws kaka ta psemata gia aristero xaf den mporw na pw oti uparxoun dia8esimoi paiktarades... allwste oi perissoters omades ponane s auth th 8esh.... ara to provlhma einai oti emeis poname k allou......

Stelios είπε...

pali kala toulaxiston pou hr8an k o pirlo me ton vidal mhpws k swsoume tipota sto kentro!