JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Απειλούν οι Ιταλοί ποδοσφαιριστές με αποχή.


Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των παικτών του Καμπιονάτο, Νταμιάνο Τομάσι, το φετινό πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει, αν δεν ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών.


«Το σίγουρο είναι πως η νέα σεζόν δεν θα αρχίσει χωρίς το σχετικό συμβόλαιο. Ελπίζουμε να αρχίσει κανονικά η χρονιά, γιατί αυτό θα σημαίνει πως η συμφωνία μας με τους ιδιοκτήτες ολοκληρώθηκε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρόμα.

Η προηγούμενη συμφωνία των δύο πλευρών έληξε τον Ιούνιο του 2010. Μάλιστα στο πρώτο μισό του 2010-11 οι παίκτες είχαν πραγματοποιήσει την ίδια απειλή, αλλά προφορικές συμφωνίες της τελευταίας στιγμής απέτρεψαν τις περαιτέρω κινητοποιήσεις. Φαίνεται πως αυτήν την φορά η στάση τους είναι περισσότερο αποφασιστική.

Ο προβληματισμός εστιάζεται σε έναν προτεινόμενο κανονισμό, ο οποίος υποχρεώνει τους παίκτες να προπονούνται εκτός ομάδας, αν δεν δέχονται άμεση παραχώρηση σε άλλη ομάδα. Αναφορικά με έναν επιπλέον φόρο στους υψηλόμισθους ποδοσφαιριστές, ο Τομάσι ξεκαθάρισε πως αυτός έχει γίνει δεκτός από τους παίκτες.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει το κρίσιμο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών. Αν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε ίσως προτιμηθεί η λύση της αποχής των επαγγελματιών αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: