JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Γιούβε για Αρσάβιν


Για ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Αντρέι Αρσάβιν κάνει λόγο η εφημερίδα «The People» σε σχεσινό (21/08) της δημοσίευμα.

Ο Ρώσος θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως είναι λογικό, η Αρσεναλ δεν θα ήταν αρνητική σε ενδεχόμενη παραχώρησή του, δεδομένου ότι ενδέχεται να τον χάσει του χρόνου χωρίς να αποζημιωθεί.

Τα χρήματα που φέρεται να προσφέρει η Γιουβέντους βέβαια σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι δύσκολο να δελεάσουν τους «κανονιέρηδες», καθώς είναι λιγότερα από 5 εκ. ευρώ. Για τον Αρσάβιν ενδιαφέρον έχει δείξει και η τουρκική Γαλατασαράι η οποία έχει ενισχυθεί σημαντικά το φετινό καλοκαίρι.

11 σχόλια:

Χρυσή Αυγή είπε...

ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝ ΓΙΝΕΙ. ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

mmmm kalooo! me swsta lefta opws leei k o anwnumos ton protimw isws ap olous gia aristera...

Χρυσή Αυγή είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΟΤΑ. Π.Χ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΕΤΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ)ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΤΗΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; ΜΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ... ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.

Stelios είπε...

AN ESY DEN EXEIS PARAPONA APO TO MAROTTA K PISTEVEIS OTI EINAI TOSO EXUPNOS POU SKEFTETAI TA DEAL K GIA TOU XRONOU, KALUTERA NA ARAXEIS K ESU STON KANAPE SOU K NA GINEIS MANAGER TOU KANAPE SAN K MERIKOUS APO EMAS EDW MESA GIA NA VLEPEIS OR8OTERA...!

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Εγω παντως εκτος απο μανατζερ του καναπε ειμαι και προεδρος και προπονητης και εννιοτε παικτης!!!οποτε οταν κατα την γνωμη μου βλεπω οτι ο μαροτα κανει παπαριες θα το σχολιαζω μαζι με το στελιο και διαφορους ακομα καναπεδακιδες!
Επισης τα σωστα λεφτα για αρσαβιν ειναι λιγοτερα απο τα 12-15 που πηγαν για μαρτινεζ η περισσοτερα?

Χρυσή Αυγή είπε...

ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΑΔΩΝ. ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ... ΡΕΣ ΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ...

mike_bianconero είπε...

Και τι θες να κανουμε αδελφε????Να μην σχολιαζουμε τιποτα??Να κανει μαλακιες ο καραφλας και να μην τον κραζουμε???Το σωστο ειναι να κραζουμε το λαθος αλλα να επιβραβευουμε και το σωστο!Τωρα για καναπεδες και μαλακιες που λες δεν ξερω!Παντα μου την εσπαγε αυτο που λενε "σταματηστε να κανετε τους προπονητες" την αποψη μας λεμε και κανουμε ποδοσφιρικη συζητηση!

Χρυσή Αυγή είπε...

ΕΤΣΙ ΝΑΙ MIKE... ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΩΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ.

Stelios είπε...

opoios einai JUVE pragmatika den 8elei na thn vlepei na xanei prwta8lhmata k na vgainei 7h pisw apo kati kwloomades, na mas gamaei thn istoria vgainontas poia? h napoli k h udinese eurwph k oxi emeis... opoios einai JUVE ton pnigei h laxtara k h dipsa gia na th vlepei na shkwnei koupes k den mporei na perimenei ton karafla pou..."kserei ti kanei k den einai anohtos" na kanei "swsta k exupna deal" gia tou xronou... k den exei kanenas thn dia8esh na thn pei se kanenan edw mesa giati eimaste oloi juventinoi pou apla mas exei spasei ligo to neuro h kshrasia.... k afou den einai anohtoi ekei sth juve mas giati tetoia kshrasia parakalw?????

mike_bianconero είπε...

Stelio Δεν θα κατσουμε να δουμε ποιος ειναι Γιουβε και ποιος οχι φιλε!Καταλαβαινω αυτα που λες και σε νιωθω οπως ολοι μας το ξερω οτι ειχαμε συνηθησει την Γιουβε παντα πρωτη και τωρα δεν εχει καμια σχεση με τοτε λιγη υπομονη θελει το πραμα δεν εγινε φετος ξαφνικα αυτο εδω και 2-3 χρονια υπαρχει η κατρακυλα μας αυτη!Ας ελπισουμε φετος η Γιουβε με το καινουργιο γηπεδο και συγκεντρωμενη μονο και μονο στο πρωταθλημα θα τερματισει εκει που αρμοζει το DNA της...Δηλαδη πρωτη!Στελιο ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?Ανωνυμε οι αλλοι στην ειπαν μαλλον γιατι ησουν καπως απολυτος σε αυτα που ειπε ςκαι δεν το εθεσες το θεμα οπως επρεπε.

δημητρης/θεσσαλονικη είπε...

Ανωνυμε(βαλε και κανενα νικ να σε ξεχωριζουμε) κανενας πιστευω δεν ειχε και εχει σκοπο να την λεει σε κανεναν,ολοι συνοπαδοι ειμαστε!Και για την ακριβεια αν δεις τα σχολια στην αρχη εισαι ο πρωτος που ξεκιναει το θεμα με την επιθετικοτητα σου!