JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Vargas ο επικρατέστερος για την αριστερή πλευρά.


Οι υπέρογκες απαιτήσεις του Αμβούργου για τον Ελιέρο Ελία ανάγκασαν τη Γιουβέντους να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Ολλανδό εξτρέμ, σύμφωνα με την “Gazzetta dello Sport”.

Οι διοικούντες, όμως, της «Μεγάλης Κυρίας» δεν το βάζουν κάτω αφού αναμένεται να ρίξουν πλέον όλο τους το βάρος στην απόκτηση του Χουάν Μανουέλ Βάργκας από τη Φιορεντίνα, ο οποίος κοστολογείται 15 εκατομμύρια ευρώ.

Στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα οι άνθρωποι των «μπιανκονέρι» με τον εκπρόσωπο του Αμβούργου για να συζητήσουν το ποσό της μεταγραφής του παίκτη, έπεσαν από τα σύννεφα όταν στο ποσό που πρότειναν (8 εκατ.Ευρώ) τους αντιπροτάθηκαν από τους ανθρώπους της Γερμανικής ομάδας τα… διπλά (16εκατ. ευρώ), έτσι δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να ασχοληθεί με το θέμα απόκτησης του Ολλανδού η Γιουβέντους.

Το αίτημα, πάντως, του Αντόνιο Κόντε για έναν ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της επίθεσης, το οποίο δεν έχει βρει άξιο αντικαταστάτη από την απόσυρση του Πάβελ Νέντβεντ το 2009 κι έπειτα, θα ικανοποιηθεί με τον ερχομό του Βάργκας να είναι όπως όλα δείχνουν η ιδανική λύση.

1 σχόλιο:

Stelios είπε...

megalo onoma perimename na doume, paiktara mas etazan, kraxth, to metagrafiko mpam tou kalokairiou, ton paikth pou 8a epairne thn omada apo to xeri gia na parei to scudetto k na kanei kalo podariko sto kainourgio ghpedo....kalous paiktes phrame, oxi omws etoimous paiktarades... telika oi elpides pali svhnoun k episkiazontai apo ton fovo oti gia na doume asprh mera prepei o conte k oi eklektoi tou na xusoun poluuuuuu idrwta...........