JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Η Γιουβέντους στη Chiusa Pesio.


Στο τέλος της εκπαίδευσης το πρωί στο Vinovo, ο Antonio Conte εξέδωσε τη λίστα των παικτών που θα παρακολουθήσουν τις 4 ημέρες εκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί στη Chiusa Pesio. Οι De Silvestro, Iaquinta και Martinez δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο, δεδομένου ότι θα πρέπει να μείνουν στο Τορίνο, ώστε να κάνουν μια προσαρμοσμένη εκπαίδευση.

Οι 27 παίκτες που στη είναι η λίστα του Conte : Barzagli, Buffon, Bonucci, Branescu, Chiellini, De Ceglie, Del Piero, Giandonato, Grygera, Krasic, Lichtsteiner, Manninger, Marchisio, Marrone, Matri, Motta, Pasquato, Pazienza, Pepe, Pirlo, Quagliarella, Ruggiero, Sorensen, Storari, Toni, Vucinic και Ziegler.

Η Γιουβέντους έφτασε πριν από λίγο στο ξενοδοχείο "La Ruota" των Pianfei, το οποίο θα φιλοξενήσει την ομάδα καθ 'όλη την διάρκεια που θα μείνει στο Valle Pesio. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 17:00 ώρα Ιταλίας, στο Stadio comunale di Regione Vigne. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους οπαδούς που έρχονται κατά κύματα στην περιοχή. Πρώτα, όμως, στις 15:30 ώρα Ιταλίας 16:30 ώρα Ελλάδας, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί από την Γιουβέντους να μιλήσει ο γενικός διευθυντής της Beppe Marotta, ο οποίος θα αναφερθεί κυρίως στα θέματα της αγοράς.

Αύριο στις 17:00 ώρα Ιταλίας η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει στη Chiusa Pesio όπου είναι από σήμερα εκεί για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας την ομάδα Cuneo του Ezio Rossi. Όλοι περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον τον αγώνα : αναμένεται sold out στα εισιτήρια για το παιχνίδι αυτό και 4000 περίπου φίλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά αύριο. Παραμένουν διαθέσιμα μόνο μερικές εκατοντάδες εισιτήρια στη διάθεση των φιλάθλων.