JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Κόντε: "Μεγάλη νίκη"

Συγχαρητήρια στον Κλάρενς Ζέεντορφ για την εικόνα της Μίλαν έδωσε ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος αποθέωσε τους παίκτες του. Η Γιουβέντους πήρε ίσως την πιο σημαντική νίκη της σεζόν, ως τώρα, στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη Μίλαν και ο Κόντε άρχισε τις δηλώσεις του σχολιάζοντας την ατάκα του Ζέεντορφ ότι μόνο ένα τανκ μπορεί να σταματήσει τους«μπιανκονέρι» στην πορεία προς το τρίτο σερί σκουντέτο.

«Ελπίζω να μην βρούμε μπροστά μας κάποιο τανκ. Σήμερα, πάντως, είχαμε απέναντι μας μισό τανκ καθώς η Μίλαν έκανε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι από κάθε άποψη, είχε ενθουσιασμό, κράτησε υψηλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και είχε ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο δεύτερο μέρος προσαρμοστήκαμε τακτικά και είχαμε λιγότερες δυσκολίες. Συγχαρητήρια στονΖέεντορφ και ας μην ξεχνάμε ότι αυτή είναι η πρώτη μας νίκη εδώ, εις βάρος της Μίλαν, από την ημέρα που ανέλαβα προπονητής της Γιουβέντους» είπε αρχικά ο Κόντε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους παίκτες του, λέγοντας τα καλύτερα.

«Ο Τέβες είναι ο τύπος ποδοσφαιριστή που φτιάχνεται όσο πιο σημαντικά είναι τα παιχνίδια. Στις δύσκολες καταστάσεις βγάζει τον καλύτερο του εαυτό. Αριστος ήταν απόψε και οΓιορέντε αφού προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα τους. Είμαι πολύ χαρούμενος καθώς μέσα σε μία εβδομάδα δώσαμε δύο αγώνες με δύο διαφορετικά επιθετικά δίδυμα και όλα λειτούργησαν σωστά. Το έχω πει ότι χρειάζομαι όλους τους παίκτες μου μέχρι το τέλος της σεζόν και παίρνω θετικά μηνύματα από όλους.

Ο Μπονούτσι, για παράδειγμα, δεν ξεκουράζεται καθόλου λόγω των τραυματισμών του Μπαρτσάλι και του Κιελίνι το τελευταίο διάστημα. Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί δεν είναι εύκολο να είσαι σταθερός σε αυτό το επίπεδο συνεχώς.

Ο Πογκμπά πήρε μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 20 ετών το καλοκαίρι, βγήκε MVP της διοργάνωσης και είχε μόνο 15 μέρες για να ξεκουραστεί σε όλο το καλοκαίρι. Επαιξε σταθερά, χωρίς ανάσες, λόγω των τραυματισμών του Πίρλο ή του Μαρκίσιο και σε αυτή την ηλικία -να μην ξεχνάμε ότι είναι μόλις 20 ετών- είναι λογικό να πέφτει κάπως η απόδοση σου αν κουράζεσαι. Τα πάει πάρα πολύ καλά, πρέπει να ωριμάσει κι άλλο και ξέρει πολύ καλά ότι όσο είμαι εγώ εδώ θα υπάρχει για αυτόν ένα καρότο στην μία πλευρά και ένα μαστίγιο στην άλλη»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: