JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τους 11 για το σημερινό φιλικό με το ΕΙΡΕ αποκάλυψε ο Πραντέλι.



Ο Τσέζαρε Πραντέλι αποκάλυψε ποιοί παίκτες θα ξεκινήσουν βασικοί για την Ιταλία κόντρα στην Ιρλανδία ενώ δήλωσε πως την Κυριακή θα ανακοινώσει τους 23 που θα πάρει μαζί του στη Βραζιλία.


Ημέρα... αποκαλύψεων ήταν η Παρασκευή (30/5) για την Εθνική Ιταλίας, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Τσέζαρε Πραντέλι να κάνει γνωστά τα ονόματα των 11 παικτών που θα είναι βασικοί κόντρα στην Ιρλανδία στο διεθνές φιλικό του Σαββάτου που θα διεξαχθεί στο "Κρέιβεν Κότατζ" του Λονδίνου.
Ο Σίριγκου θα είναι κάτω από την εστία, τετράδα στην άμυνα (από δεξιά προς τα αριστερά) οι Νταρμιάν, Παλέτα, Μπονούτσι και Ντε Σίλιο, στη μεσαία γραμμή οι Μοντολίβο, Τιάγκο Μότα, Μαρκίζιο, ενώ ο Βεράτι θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από το επιθετικό δίδυμο που αποτελείται από τους Τζουζέπε Ρόσι και Τσίρο Ιμόμπιλε.
Σημειώνεται πως η αναμέτρηση απέναντι στο ΕΙΡΕ του Μάρτιν Ο'Νιλ θα παίξει σημαντικότατο ρόλο όσον αφορά στις επιλογές του Ιταλού εκλέκτορα για τον τελικό καταρτισμό της αποστολής που θα ταξιδέψει σε λίγες ημέρες από τώρα στη Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.
"Τη λίστα με τους 23 παίκτες για το Μουντιάλ θα τη δώσουμε το βράδυ της Κυριακής, μετά την προπόνηση, κατά την επιστροφή μας από το Λονδίνο. Θα είναι δύσκολο να πω σε κάποιον ότι είναι εκτός και πρέπει να επιστρέψει σπίτι" είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σκουάντρα Ατζούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: