JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Ιδού και η λίστα του Κόντε!

Λίγο πριν ολοκληρωθεί, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, το θέμα Αντόνιο Κόντε στη Γιουβέντους, η Tuttosport δημοσιεύει την λίστα που φέρεται να έχει δώσει στη διοίκηση ο προπονητής.

Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη αρχίσει στην Ιταλία και από την στιγμή που θα κλείσει και το θέμα Κόντε στους «μπιανκονέρι», είναι δεδομένο ότι θα αυξηθούν. Μία μέρα πριν την φιέστα της Γιουβέντους για την κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος, η Tuttosport στο βασικό της θέμα αναφέρεται στις μεταγραφικές επιθυμίες του Κόντε, τις οποίες φέρεται να έχει εκφράσει και στους διοικούντες. Ποιοι είναι οι παίκτες που θέλει ο προπονητής των Τορινέζων;




Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στη λίστα που έχει παραδώσει ο Κόντε για το αριστερό άκρο της άμυνας υπάρχουν τα ονόματα των Αντριάνο (Μπαρτσελόνα), Κοεντράο (Ρεάλ Μαδρίτης), Κολάροφ (Μάντσεστερ Σίτι) και Νταρμιάν (Τορίνο) ενώ για το κέντρο της άμυνας αυτά των Χούμελς (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Βερμάελεν (Αρσεναλ) και Παλέτα (Πάρμα).

Αυτονόητο, φυσικά, ότι επιθυμά του Κόντε είναι η απόκτηση ενός για αριστερά και ενός για το κέντρο της άμυνας. Σε ό,τι αφορά τα εξτρέμ τώρα, που η Γιουβέντους πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσει αν θέλει να αλλάξει σύστημα, το όνειρο του Κόντε είναι ο Ντι Μαρία (Ρεάλ Μαδρίτης), του αρέσει πολύ ο Αλέξις Σάντσες (Μπαρτσελόνα) ενώ υπάρχουν και τα ονόματα -σύμφωνα με την Tuttosport πάντα- των Κουαδράδο (Φιορεντίνα) και Περέιρα (Ουντινέζε) ενώ φέρεται να μην ενθουσιάζεται με την προοπτική απόκτησης του Νάνι (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) ή Λούλιτς(Λάτσιο). 

Για την μεσαία γραμμή στη λίστα είναι οι Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ραμπιό (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκουντογκάν (Μπορούσια Ντόρτμουντ) και Γκουαρίν (Ιντερ).

Οσο για την επίθεση, τα πρώτα ονόματα στις επιθυμίες του προπονητή είναι αυτά των Καβάνι (Παρί Σεν Ζερμέν) και Μάντζουκιτς (Μπάγερν Μονάχου) ενώ ακολουθεί ο Μοράτα (Ρεάλ Μαδρίτης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: