JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Με τα τρία συνεχόμενα Πρωταθλήματα θα γίνει η φιέστα της Γιουβέντους.




Σε ρυθμό φιέστας μπαίνει η Γιουβέντους καθώς όλα είναι έτοιμα για το τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν. 

Η κατάκτηση του τρίτου σερί πρωταθλήματος οριστικοποιήθηκε πριν δέκα μέρες και την Κυριακή που πέρασε οι «Μπιανκονέρι» έκαναν ακόμη πιο θριαμβευτική την φετινή επέλαση τους αφού νίκησαν και την Ρόμα στο «Ολίμπικο», έκαναν ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία του Καμπιονάτο και τώρα θέλουν έστω την ισοπαλία κόντρα στην Κάλιαρι για να γίνουν η πρώτη ιταλική ομάδα που θα πάρει 100 βαθμούς!

Ο Αντόνιο Κόντε και οι παίκτες του θα αρχίσουν από την Πέμπτη, μετά το τριήμερο ρεπό, την προετοιμασία τους για αυτό το ματς αλλά στη διοίκηση έχουν αρχίσει ήδη ώστε να είναι όλα έτοιμα για την Κυριακή.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια, όπως αναμενόταν βέβαια, εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ και για να δείξουν και πάλι πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ομάδα κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα για πρώτη φορά μετά από… 80 χρόνια, θα παρουσιάσει στους οπαδούς και τις τρεις κούπες.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η Γιούβε με ανακοίνωση της, στο ανοιχτό πούλμαν με το οποίο θα κάνει την παρέλαση της στους δρόμους του Τορίνο η ομάδα μετά την απονομή στο «Γιουβέντους Στάντιουμ», οι τιφόζι θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τα τρία τελευταία τρόπαια στα χέρια του Κόντε και των παικτών του.

Όπως γράφτηκε σε μέρος του Τύπου όμως, περισσότερο σαν… παρασκήνιο, η έκπληξη που ετοιμάζει η διοίκηση στους τιφόζι μπορεί να είναι άλλη. Ποια; Η ανακοίνωση, την ώρα του αγώνα, της νέας συμφωνίας με τον Κόντε ή ακόμη και μιας μεταγραφής…

Δεν υπάρχουν σχόλια: