JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Γιορέντε ο αρχηγός των αιθέρων!

Ο Μπέπε Μαρότα και ο Αντόνιο Κόντε όταν σκέφτηκαν τον Φερνάντο Γιορέντε για την επίθεση της Γιουβέντους αναμφισβήτητα θα είχαν στο νου τους την ικανότητα του Ισπανούστράικερ στο ψηλό παιχνίδι.

Με ύψος 1,95 μ. ο Γιορέντε είναι ένας «φάρος» στην αντίπαλη περιοχή, ενώ παράλληλα δεν υστερεί στο παιχνίδι με τα πόδια. Για μια ομάδα που πραγματοποιεί αρκετές σέντρες ένας στράικερ με τα δικά του χαρακτηριστικά ήταν απαραίτητος και μπορεί να μην έχει πολύ μεγάλο άλμα, αλλά ξέρει να βάζει το σώμα του και να κερδίζει τις κεφαλιές. Κάπως έτσι, ο«Βασιλιάς των Λιονταριών» πέτυχε επτά από τα 16 γκολ του στη Σέριε Α με το κεφάλι. Κανείς άλλος στην Ιταλία δεν κυριάρχησε στους αιθέρες όπως αυτός. Ο Λούκα Τόνι πλησίασε με 5 γκολ.

Στα υπόλοιπα τέσσερα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πάντως, ο Γιορέντε είχε… ανταγωνισμό ωστόσο και πάλι πρώτευσε αν και από κοινού με τον μεταγραφικό στόχο της Γιούβε,Μάριο Μάντζουκιτς, που επίσης σημείωσε επτά κεφαλιές για λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου, τον Στέφαν Κίσλινγκ της Λεβερκούζεν, ενώ και ο αντικαταστάτης του στην Αθλέτικ ΜπιλμπάοΑριτς Αντούριθ, διέπρεψε στο εναέριο παιχνίδι ισοφαρίζοντας την επίδοση του προκατόχου της θέσης του στράικερ του βάσκικου συλλόγου.

Στη λίστα τους ακολουθούν με έξι γκολ ο Ραούλ Γκαρθία της Ατλέτικο Μαδρίτης και ο Χάβι Γκέρα της Βαγιαδολίδ. Οπως προαναφέραμε πέντε έχει ο Τόνι μαζί με τους Αντουάν Γκριζμάν (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Λοΐκ Περάν (Σεντ Ετιέν), Χοακίν Λαριβέι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Αδριάν Ράμος (Χέρτα Βερολίνου) και Βιλιφρίντ Μπονί (Σουόνσι). Ο Γιορέντε είναι… αέρινος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: