JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Κόντε: "Όλοι ήταν υπέροχοι, διοίκηση, συνεργάτες, παίκτες και τιφόζι"

Στις προσεχείς ημέρες παρέπεμψε ο Αντόνιο Κόντε τα νέα για το μέλλον του αφού σήμερα Κυριακή ήθελε να μιλήσει μόνο για το σκουντέτο των ρεκόρ.

Το αν θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο της Γιουβέντους είναι το βασικό θέμα συζήτησης αλλά ο Κόντε δεν ήθελε να πει κάτι την ημέρα της φιέστας, τονίζοντας πως αυτή την ημέρα το μόνο που θα πρέπει να απασχολεί τους Γιουβεντίνους είναι το να πανηγυρίζουν.

«Μου άρεσαν τα λόγια του Ανιέλι αλλά σήμερα θέλω να μιλήσω μόνο για αυτό που κάναμε σε αυτά τα τρία χρόνια. Σήμερα γιορτάζουμε μια ιστορική επιτυχία, κάτι απίστευτο που πετύχαμε όλοι μαζί. Θα ήταν πιο εύκολο για μένα να μην έρθω να μιλήσω σήμερα αλλά έρχομαι επειδή σας σέβομαι και ζητάω τον ίδιο σεβασμό. Θέλω να αποφύγω το να πω μισή φράση και να γυρίσει μπούμερανγκ γιατί θα την ερμηνεύσετε όπως θέλετε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για αυτό το εκπληκτικό που πέτυχαν αυτά τα τρία χρόνια. Για το μέλλον θα μιλήσουμε τις επόμενες μέρες με ηρεμία, σήμερα πανηγυρίζουμε για αυτό το πρωτάθλημα» είπε στην αρχή των δηλώσεων του ο προπονητή της Γιουβέντους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σκουντέτο των ρεκόρ.

«Κάναμε 19 νίκες σε 19 αγώνες στην έδρα μας, έχουμε την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίθεση. Αυτοί οι παίκτες έσπασαν κάθε ρεκόρ! Είμαστε υπερήφανοι για αυτό, θα μείνει για χρόνια. Δεν πίστευα ότι θα φτάναμε σε τέτοια συγκομιδή βαθμών, αυτό που μας ενδιέφερε ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα και όχι το να ξεπεράσουμε τους 100 βαθμούς. Εχω εκπληκτικούς παίκτες με τέτοιους θριάμβους, τέτοια ρεκόρ. Οι 102 βαθμοί θα είναι δύσκολο να ξεπεραστούν στο μέλλον. Είναι μοναδικό αυτό που έχουν κάνει οι παίκτες μου και δεν θα σταματήσω ποτέ να τους ευχαριστώ. Δεν ήταν δύσκολο, πάντως, να μείνουμε συγκεντρωμένοι ως το τέλος γιατί έχουμε μετατρέψει τη νίκη σε κάτι φυσιολογικό. Ολοι ήταν υπέροχοι: Διοίκησησυνεργάτεςτιφόζι,ποδοσφαιριστές».

Τέλος, ο Κόντε έκανε ένα σχόλιο και για τον τρίτο τερματοφύλακα, τον Ρουμπίνιο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, θέλοντας να δείξει το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Γιουβέντους αυτά τα χρόνια: «Σε τρία χρόνια έπαιξε πολύ λίγο. Το ήξερε ότι θα είναι έτσι αλλά πάντα προπονήθηκε με τρομερό κίνητρο και ήταν πάντα σημαντικός για τα αποδυτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: