JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

29η Μαΐου ημέρα μνήμης και θλίψης για τη Γιουβέντους.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΧΕΪΖΕΛ

«Η 29η Μαΐου είναι ημέρα σιωπής, μνήμης, συγκίνησης. Δεν μπορεί να υπάρξει χώρος για τίποτα άλλο από το 1985, όταν στο γήπεδο Χέιζελ των Βρυξελλών συνέβη η τραγωδία που χάραξε για πάντα 39 οικογένειες, τη Γιουβέντους και όποιον αγαπάει το ποδόσφαιρο».

Η ιστοσελίδα των «μπιανκονέρι», 29 χρόνια μετά την τραγωδία του Χέιζελ στον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου εναντίον της Λίβερπουλ, θυμάται εκείνο το καταραμένο βράδυ της 29ης Μαΐου 1985, ακριβώς πριν από 29 χρόνια.

«Η μνήμη των αθώων θυμάτων, τους οποίους εκείνη η παράλογη τρέλα άρπαξε από τους αγαπημένους τους, μας συνοδεύει πάντα εδώ και είκοσι εννέα χρόνια» γράφει η Γιουβέντους στο σάιτ της και συνεχίζει το κείμενο: «Σήμερα είναι η ώρα της προσευχής, αλλά κάθε μέρα αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να τιμήσουμε τη μνήμη τους. Και εκείνο το μπουκέτο λουλούδια τοποθετημένο στο μνημείο στο Ρέτζιο Εμίλια, στις 28 Απριλίου, τα αστέρια στο «Γιουβέντους Στάντιουμ» ή το αφιερωμένο μέρος στο «J-Museum» είναι ο δικός μας τρόπος μας να σας πούμε: «Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ»».

Για να μην ξεχάσει κανείς, σήμερα και για πάντα. Στη μνήμη των 39 «ασπρόμαυρων» αγγέλων, οι οποίοι ανέβηκαν στον ουρανό, στις 29 Μαΐου του 1985. Για να μην ξεχάσει κανείς και να μην επαναληφθεί μια παρόμοια τραγωδία. Έπρεπε να είναι μια γιορτή, έγινε αντίθετα κοιμητήριο. Και η Λίβερπουλ με ένα μήνυμα που ανάρτησε θυμήθηκε και εξέφρασε την φιλία της και την αδελφοποίησή της. Στη μνήμη των 39 θυμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: