JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους Γιουβέντους και Κόντε.

Ο Antonio Conte και οι άνθρωποι της Γιουβέντους βρίσκονται σε συζυτήσεις και αναμένουμε τις λεπτομέρειες στην ανακοίνωση τις επόμενες ώρες. Αυτό αναφέρουν πολλά Ιταλικά site αυτή την ώρα.

Φανταστείτε πως γίνεται ένα παιχνίδι του πόκερ. Από τη μία πλευρά η Juve, και από την άλλη ο Conte. Μοιάζει το ίδιο έργο που είδαμε και πέρυσι. Οι μέρες περνούν. Ήρθε η ώρα να δούμε πιο θα είναι το φινάλε. Ο Κόντε έθεσε μερικά πράγματα που θέλει για την επόμενη σεζόν (με δηλώσεις του μετά τα ματς με την Αταλάντα και την Ρόμα) για να παραμείνει στη Γιούβε. Ίσως να μην έχει τίποτα στο χέρι του ως πρόταση από κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες, και ονειρεύεσαι αλλά πιέζει. Ίσως να μπλοφάρει στην πραγματικότητα. Ωστόσο κατάλαβε, περίμενε, έχοντας επίγνωση της δύναμής του και τα επιχειρήματά του, και τα έφερε στο τραπέζι.

Πλέον όπως όλα δείχνουν και οι δυο πλευρές θα κάνουν μερικές υποχωρήσεις, και έτσι θα μπορούσε να υπάρξει ανανεωμένη του συμβολαίου του Μίστερ μέχρι το 2018 με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 4,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, επίσης αναφέρουμε ότι θα παραμείνει στο πηδάλιο της πρωταθλήτριας Ιταλίας που πλέον θέλουν να επενδύσουν στη βελτίωση της ομάδας στην Ευρώπη. Η βεβαιότητα, όμως, θα έρθει μόνο με την πιστοποίηση της συμφωνίας (στις επόμενες λίγες ώρες), αλλά η αίσθηση είναι ότι ο Antonio Conte, εκτός απροόπτου και, θα παραμείνει ως προπονητής της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: