JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ανιέλι: "Στη Γιούβε όλοι είναι χρήσιμοι αλλά ουδείς αναντικατάστατος"

Το δικό του μήνυμα προς τον Αντόνιο Κόντε έστειλε ο Αντρέα Ανιέλι. Τις τελευταίες 48 ώρες ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι Ανιέλι και Κόντε είναι πιο κοντά σε σχέση με την περασμένη Κυριακή, μετά από όσα είχε πει ο προπονητής έπειτα από την λήξη της αναμέτρησης με την Ρόμα. Οι προβλέψεις των Ιταλών κάνουν λόγο για παραμονή του προπονητή και αυτό επιθυμεί και ο Ανιέλι, ο οποίος όμως φρόντισε να κάνει σαφές με τον τρόπο του ότι υπάρχει επόμενη μέρα ό,τι κι αν γίνει.

«Υπάρχει η πίκρα για το Γιουρόπα Λιγκ, αφού φτάσαμε να παίξουμε τον ημιτελικό στην έδρα μας, δέκα μέρες πριν τον τελικό. Τα συμπεράσματα, όμως, θα πρέπει να βγαίνουν εξετάζοντας τα πάντα. Φέτος η πίκρα δεν είναι βασικά για τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ από την Μπενφίκα αλλά για τον αποκλεισμό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως και να έχει, δεν ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμη στο στάδιο της ωρίμανσης και αυτό που έγινε φέτος στην Ευρώπη σίγουρα θα λειτουργήσει σαν κίνητρο για τη νέα σεζόν», είπε ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι» και το θέμα είναι αν στη νέα σεζόν θα είναι προπονητής ο Κόντε ή κάποιος άλλος.

«Στη Γιουβέντους όλοι είναι χρήσιμοι και κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Αυτό ισχύει και για μένα. Είναι μια αρχή της ζωής η οποία ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Η ιστορία της Γιούβεείναι μεγαλύτερη από οποιονδήποτε άνθρωπο. Και τώρα πάμε για τους 102 βαθμούς, επίδοση που δεν έχει κάνει καμία ευρωπαϊκή ομάδα. Επίσης, θέλω να πω ότι το να πιστεύει κάποιος ότι η χρονιά ήταν αποτυχημένη για εμάς επειδή δεν κατακτήσαμε κάτι στην Ευρώπη είναι μεγάλο λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: