JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Για τρεις ώρες τα είπα Ανιέλι-Κόντε χωρίς κάτι επίσημο ακόμα.

Οι Αντρέα Ανιέλι και Αντόνιο Κόντε συζήτησαν για τρεις ώρες μία μέρα μετά τους πανηγυρισμούς για το τρίτο σερί σκουντέτο και όλα είναι ανοιχτά.

Από το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισαν να συγκεντρώνονται δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία και οπαδοί έξω από τα γραφεία της Γιουβέντους καθώς αναμενόταν η συνάντηση του προέδρου με τον προπονητή.

Ο Μπέπε Μαρότα και ο Φάμπιο Παράτιτσι ήταν στα γραφεία αλλά όχι και οι Ανιέλι-Κόντε, οι οποίοι τελικά συναντήθηκαν στο σπίτι του προέδρου, όπως αναφέρει η La Stampa. Η συζήτηση διήρκεσε τρεις ώρες και αφορούσε τα πάντα. Από τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν ως τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν και από τους στόχους που θα έχει ηΓιουβέντους την νέα σεζόν μέχρι το πλάνο που έχει ο Ανιέλι για τα επόμενα χρόνια.

Περίπου μισή ώρα μετά το τέλος της συνάντησης, ο Κόντε -σύμφωνα με το Sky Italia- ήταν στο κέντρο του Τορίνο μαζί με τον αδερφό του και έδειχνε χαλαρός, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι. Επίσημη ενημέρωση προς το παρόν δεν υπάρχει από καμία εκ των δύο πλευρών, με την Gazzetta dello Sport να αναφέρει ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, την ίδια ώρα που άλλα ΜΜΕ σε ρεπορτάζ τους, τονίζουν ότι οι εναλλακτικές επιλογές που έχει η Γιουβέντους αν δεν μείνει ο Κόντε είναι οι Βιντσέντσο Μοντέλα και Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Συμφωνά με τα ρεπορτάζ των ιταλικών Μέσων πάντως, ο Ανιέλι δεν θέλει να παραμείνει ο Κόντε απλά για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Επιθυμία του προέδρου της Γιούβε είναι να παραμείνει ο Κόντε στον πάγκο αλλά μόνο αν αποδεχθεί πλήρως το πλάνο της διοίκησης, υπογράφοντας από τώρα νέο συμβόλαιο. Αν δεν υπάρξει ανανέωση συμβολαίου, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο ο Ανιέλι να συνεχίσει με τον Κόντε για ακόμη ένα χρόνο…

Δεν υπάρχουν σχόλια: