JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Μπέτεγκα: "Ο Κόντε πήρε 3 σερί σκουντέτο, αυτό τα λέει όλα"

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Roberto Bettega, μίλησε για την παραμονή του προπονητή της Γιουβέντους Αντόνιο Κόντε: "Ο Conte έχει κερδίσει τρεις τίτλους πρωταθλήματος στη σειρά, αυτό τα λέει όλα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πω"

Η συζήτηση κινείται για την Ευρώπη, κάτι που για τους οπαδούς πλέον της Γιούβε είναι διακαής πόθος. «Το όριο της Γιουβέντους στην Ευρώπη είναι το όριο όλων των ιταλικών ομάδων. Αν κατεβήκαμε στην κατάταξη, δεν είναι λόγω της Juve, είναι ότι η Γιουβέντους ήταν η μοναδική ομάδα που έφτασε σε έναν ημιτελικό φέτος. Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα. Φαίνεται ότι δεν θέλουμε να αναλύσουμε τα προβλήματα. 

Είδαμε Πόσες ομάδες από την Ισπανία ήταν στους ημιτελικούς του Champions League και του Europa League; "Κι 'αυτό είναι το πρόβλημα. Αν εμείς έχουμε υποβιβαστεί πίσω ακόμα και από την Πορτογαλία στην κατάταξη της UEFA είναι επειδή το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να πάει μπροστά. Είναι ένα κυκλικό πρόβλημα, ίσως οι ομάδες μας αποτυγχάνουν να μας εκπροσωπήσουν με το σωστό τρόπο, αλλά έχουμε την ευκαιρία, είδαμε την Νάπολη με 12 πόντους να μένει εκτός  του Champions League. Υπήρξε επίσης μια εξωτερική συνιστώσα, η κακή τύχη. Στο τέλος αυτό που μας λείπει είναι το συνολικό αποτέλεσμα".

Πηγή: tuttosport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: