JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Δυο αποχωρούν σίγουρα από τη Γιούβε.

Ετοιμες είναι οι βαλίτσες των Μίρκο Βούτσινιτς και Φάμπιο Κουαλιαρέλα καθώς αποχωρούν από την Γιουβέντους και ενδέχεται να τους ακολουθήσει και ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο.
Μπορεί ο Αντρέα Ανιέλι να μην δεσμεύθηκε απέναντι στον Αντόνιο Κόντε ότι θα γίνουν από φέτος όλα όσα θέλει αλλά ότι θα αλλάξουν αρκετά στους «μπιανκονέρι» είναι σίγουρο. Ειδικά στην επίθεση όπου τα πράγματα δείχνουν πλέον ξεκάθαρα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά αυτούς που θα φύγουν.
Οι Βούτσινιτς και Κουαλιαρέλα έχουν ήδη πάρει το μήνυμα ότι δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν και αρχίζουν πλέον να εξετάζουν προτάσεις από άλλες ομάδες, με τον Κουαλιαρέλα να έχει αρκετούς θαυμαστές σε Αγγλία και Ιταλία (ΛάτσιοΣαμπντόρια).
Οσο για τον Βούτσινιτς, που τον Ιανουάριο βρέθηκε μια ανάσα από την Ιντερ αφού φαινόταν ότι θα προχωρούσε η ανταλλαγή του με τον Φρέντι Γκουαρίν, έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να παραμείνει στην Ιταλία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να ξαναπαίξει το όνομα του για τους «νερατζούρι».

Από εκεί και πέρα, είναι άγνωστο προς το παρόν τι ακριβώς θα γίνει με τον Τζοβίνκο. Το συμβόλαιο του μικρόσωμου επιθετικού λήγει το καλοκαίρι του 2015 και στο Τορίνο δεν έχουν αποφασίσει ακόμη στο 100% τι θα κάνουν με την περίπτωση του. Οι πιθανότητες αυτή την στιγμή είναι υπέρ της αποχώρησης και αυτές οι πιθανότητες θα γίνουν βεβαιότητα αν ο Τζοβίνκο δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους όρους που θέλουν οι «μπιανκονέρι». Αυτό, μάλλον δεν ακούγεται καλό για τον Τζοβίνκο

Οσο για τον Πάμπλο Οσβάλντο, η απόφαση που έχει παρθεί είναι ότι δεν θα δοθούν στην Σαουθάμπτον τα λεφτά για να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή αλλά δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση για νέο δανεισμό για ακόμη ένα χρόνο καθώς ο Κόντε πιστεύει ότι αν δουλέψει μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας, ο διεθνής φορ θα δείξει το πραγματικό πρόσωπο του.
Οπως και να έχει, το θέμα Οσβάλντο, όπως και του Τζιοβίνκο ενδεχομένως, θα κριθεί από το τι θα γίνει σε ό,τι αφορά τις αφίξεις. Η Γιουβέντους θέλει τον Αλβάρο Μοράτα της Ρεάλ αλλά ακόμη, όπως λέει και ο Τζον Ελκαν, είναι νωρίς για να κλείσουν όλες οι μεταγραφές. Υπάρχει και ένα Μουντιάλ μπροστά μας…

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: