JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Κόντε: "Είναι καλό που γίναμε και πάλι αντιπαθητικοί"

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μίλαν από τον Φίλιπο Ιντσάγκι μίλησε ο Αντόνιο Κόντε, που τόνισε πόσο καλό είναι για την Γιουβέντους το να γίνεται ξανά αντιπαθητική.
Κόντε και Ιντσάγκι υπήρξαν συμπαίκτες για τέσσερα χρόνια (1997-2001) στους Μπιανκονέρι αλλά τη νέα σεζόν θα είναι αντίπαλοι στα ντέρμπι ως προπονητές αφού ο Πίπο έχει επιλεγεί από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι -και θα ανακοινωθεί αφού πρώτα αποχωρήσει ο Κλάρενς Ζέεντορφ- για να αναλάβει τους Ροσονέρι. Μια δουλειά που, κατά τον Κόντε, δεν είναι εύκολη.
«Είχα την χαρά να παίξω με τον Ιντσάγκι, όπως είχε κι αυτός την χαρά να παίξει μαζί μου. Ετρεχα πολύ στο κέντρο για αυτόν και ο Πίπο τα έβαζε. Θα πρέπει να ξέρει, πάντως, ότι είναι άλλο πράγμα να είσαι ποδοσφαιριστής και άλλο να είσαι προπονητής. Είναι πολύ πιο περίπλοκο, πιο δύσκολο, έχεις να κάνεις με τόσους διαφορετικούς χαρακτήρες, πρέπει να χειριστείς πρώην συμπαίκτες σου, όπως συνέβη για παράδειγμα σε μένα με τον Τζίτζι (Μπουφόν) και τον Αλεσάντρο (Ντελ Πιέρο). Ο Πίπο έχει ενθουσιασμό, τα θέλει όλα τέλεια, ξέρει τον κόσμο της Μίλαν αλλά δεν είναι όλα εύκολα. Του εύχομαι τα καλύτερα, με εξαίρεση φυσικά τα ντέρμπι με τη Γιουβέντους» είπε ο Κόντε, που σχολίασε και το γεγονός ότι ο ίδιος και η Γιούβε είναι ξανά αντιπαθητικοί.

«Οποιος με ξέρει προσωπικά, ξέρει ότι εκτός γηπέδων είμαι εντελώς διαφορετικός. Από εκεί και πέρα, βέβαια, για την Γιουβέντους είναι καλό το να είναι και πάλι αντιπαθητική. Μετά το 2006 η Γιούβε είχε γίνει συμπαθητική γιατί δεν νικούσε. Τώρα είναι ξανά αντιπαθητική και αυτό είναι καλό γιατί αντιπαθητικός είναι αυτός που νικάει».

Ο προπονητής των Μπιανκονέρι, τέλος, έκανε ένα σχόλιο και για τις κόντρες που είχε φέτος, μέσω δηλώσεων και συνεντεύξεων, με τους Ρούντι Γκαρσία και Ράφα Μπενίτεθ. «Είναι μέρος του παιχνιδιού, της στρατηγικής του καθενός. Η επικοινωνία είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μπορείς να υπερασπιστείς την ομάδα σου, να διώχνεις την πίεση από πάνω σου και την ασκείς στους άλλους. Στο να προκαλούν εντάσεις μέσω των ΜΜΕ, βέβαια, είναι όλοι καλοί αλλά το θέμα είναι ποιος έχει τον χαρακτήρα και τα νεύρα για να αντέξει ως το τέλος, ποιος δικαιώνεται από το τελικό αποτέλεσμα και ποιος όχι. Εκεί ξεχωρίζει ο καλός και όχι σε όσα θα πει κατά τη διάρκεια της σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: