JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Πιέζει ο κόσμος της Γιούβε για την παραμονή του Κόντε.

Και τώρα κατεβαίνουν στο… γήπεδο οι οπαδοί. Πίεση και επίθεση, όπως ακριβώς αρέσει και στον Αντόνιο Κόντε. Για να «σκοράρουν» με το δικό τους τρόπο και να πείσουν έτσι τον προπονητή.

Τις τελευταίες ημέρες οι οπαδοί της Γιουβέντους κράτησαν έναν ρόλο παρατηρητή. Ηθελαν να δουν και να αξιολογήσουν με ηρεμία. Ασφαλώς και ακούστηκε η φωνή τους με συνθήματα όπως το «Αντόνιο, μείνε μαζί μας» κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο παιχνιδιών.

Ισως και να θεώρησαν ότι το «σκηνικό» θα ήταν όπως και πέρυσι: μια στιγμή κούρασης μετά από μια θριαμβευτική σεζόν στο Καμπιονάτο. Αλλά όχι, τώρα έχουν συνειδητοποιήσει ότι το μέλλον του Κόντε στην ομάδα είναι εν αμφιβόλω. Έτσι λοιπόν περνούν στην επίθεση, ελπίζοντας ότι δεν είναι πολύ αργά.

Η πρώτη εκδήλωση ήρθε από την ένωση «Bianconeri d’ Italia», η οποία ετοίμασε μια δήλωση και οργάνωσε μια πραγματική διαδήλωση, το λεγόμενο sit-in, καθιστική διαμαρτυρία: Την Κυριακή στις 11 (ώρα Ελλάδος) οπαδοί της Γιουβέντους καλούνται να βρεθούν για να διαδηλώσουν υπέρ του Αντόνιο Κόντε στο «Air Palace hotel» στην πόλη Λεϊνί, εκεί που καταλύει η «Κυρία».

«Τώρα φτάνει -μπορεί να διαβάσει κανείς στην ανακοίνωση-: Η ένωση Bianconeri d’ Italia δηλώνει την πλήρη υποστήριξή της στον προπονητή. Το έργο του Κόντε πρέπει να συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να δεχτούμε μια διαφορετική λύση. Χρειάζεται η δέσμευση του συλλόγου για επενδύσεις, η κοινή λογική, η καλή θέληση και η συνέπεια. Χρειάζονται οι πράξεις».

Στην εκδήλωση της Κυριακής αναμένεται να ενταχθούν και κάποια γκρουπ των ultras, αλλά επίσης και μη οργανωμένοι φίλαθλοι πρόθυμοι να εκφράσουν την εγγύτητά τους προς τον τεχνικό.
Κάνοντας κανείς μια «βόλτα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα φόρουμ των οπαδών παρατηρεί ότι εκεί το μεγαλύτερο μέρος των «μπιανκονέρι» τιφόζι δε θέλουν να λάβουν καν υπόψη τους το σενάριο να πουν «αντίο» στον Κόντε.

Εκείνοι που αξιολογούν αρνητικά τις εκπεφρασμένες αμφιβολίες του κόουτς των τορινέζων είναι περίπου στο 10%. Γενικά δεν υπάρχει μια σκληρή στάση απέναντι στον σύλλογο, αλλά περισσότερο μια πρόσκληση και μια έκκληση στην διοίκηση να κάνει ό,τι είναι δυνατόν (και ακόμη παραπάνω) για να πείσει τον Κόντε να μην φύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: