JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Ζέβρες έκαναν βόλτα στο Τορίνο.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Τις προηγούμενες ημέρες στους δρόμους του Τορίνου, πολλοί περαστικοί, κάτοικοι, περίεργοι θαύμασαν τρεις ζέβρες να περπατούν ανενόχλητες στην πόλη. Κανένας φόβος, δεν προκλήθηκε ωστόσο καθώς επρόκειτο για τρεις άνδρες ντυμένους ζέβρες, στα χρώματα το μαύρο και το άσπρο, εκείνα τηςΓιουβέντους, οι οποίοι έπρεπε να φέρουν εις πέρας μια αποστολή.

Ενα ζευγάρι, ο άνδρας στο τιμόνι του αυτοκινήτου και η σύντροφός του συνοδηγός σταματούν στο κόκκινο φανάρι και ξάφνου οι τρεις άνδρες ντυμένοι ζέβρες διασχίζουν το δρόμο μπροστά τους. Εκείνο που επίσης τους προκάλεσε έκπληξη ήταν πως και τα φανάρια -το κόκκινο, το πορτοκαλί και το πράσινο- αντικαταστάθηκαν από τον εν λόγω ζώο στους ίδιους χρωματισμούς.

Το μυστήριο αποκαλύπτεται αμέσως και φέρει ως πρωταγωνιστές τουςΓιορέντεΠογκμπά και Μπονούτσι, ευτυχισμένους από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και με την επιθυμία να το γιορτάσουν με έναν τρόπο εναλλακτικό.

Πώς τελειώνει το νέο βίντεο που έφτιαξε η Γιουβέντους για τον εορτασμό του πρωταθλήματος; Μα φυσικά με το επίσημο μότο του φετινού τρίτου σερί σκουντέτο «non c’è 2 senza 3», γιατί όλα τα καλά πράγματα έρχονται σε τριάδες.

Δείτε το βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια: