JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ανιέλι και Πέρεζ σε κοινή συνέντευξη τύπου για το UNESCO CUP.

Andrea Agnelli, ο πρόεδρος της Γιουβέντους, και Florentino Perez πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, παρουσίασαν σήμερα το UNESCO Cup 2014, το γεγονός που θα γίνει στις 2 Ιουνίου στο Juventus Stadium ένας αγώνας από τους θρύλους των δύο ομάδων για την υποστήριξη των δραστηριοτήτων της «UNESCO. Ανοίγοντας τη συνέντευξη Τύπου, ο ιδιοκτήτης της Ρεάλ, σχολιάσε σχετικά με την νίκη του τρίτο συνεχόμενο Scudetto για την Γιουβέντους: 

«Συγχαρητήρια στην Γιουβέντους για τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του τίτλο του πρωταθλήματος. Συγχαίρω τον πρόεδρο Agnelli - είπε ο Perez - και όλη την οικογένεια της Γιουβέντους που έφτασαν στην κατάκτηση του Scudetto, το τρίτο κατά σειρά. Τα συγχαρητήριά μου. Είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ για μια εκδήλωση αλληλεγγύης προς τους φίλους της Γιουβέντους. Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης συμβολίζουν την κορυφή του αθλήματος. Στη Γιουβέντους θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για τα έργα τους με την UNESCO. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι για την Αφρική σε μια ευκαιρία που θα είναι και γιορτή του ποδοσφαίρου »

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Andrea Agnelli, ο οποίος εξηγεί ποιοί είναι οι κοινοί στόχοι της Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης με την διοργάνωση του UNESCO Cup 2014: "Πρώτα απ 'όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Πέρες που είναι εδώ μαζί μας σήμερα. Είναι μια παρουσία που υπογραμμίζει τη σημασία αυτού του παιχνιδιού και θα ήθελα να ευχαριστήσω και κ. Eric Falt, αναπληρωτή διευθυντή της UNESCO, με την οποία έχουμε ξεκινήσει πρόσφατα μια γόνιμη συνεργασία. Νομίζω ότι για να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Πέρες και η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι εδώ σήμερα, είναι το ελάχιστο, γιατί χάρη σε αυτούς τα παιχνίδια είναι μερικές από τις πρωτοβουλίες μας, όταν πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο μας ρώτησε αν θέλαμε να πάμε το παιχνίδι το Corazon Classic Match στο Santiago Bernabeu. Ήταν από εκεί που ξεκίνησε το έργο της Legends ομάδας της Γιουβέντους που μας έδωσε τη δυνατότητα να συμμετέχουν οι περισσότεροι από τους πρώην παίκτες της Γιουβέντους, που είναι εκείνοι που γράφουν πραγματικά την ιστορία της ομάδας μας, αλλά και η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και άλλες ομάδες. Από την πρωτοβουλία αυτή, έχουμε αναπτύξει επίσης μια άλλη περιοχή του γηπέδου, το οποίο είναι ίσως ένα από τα πιο αναγνωρισμένου κύρους, Γιουβέντους Legends, που είναι ο μόνος χώρος που μπορείτε να αγοράσετε ένα εισητήριο για ιερό σκοπό, όπου έχουν πρόσβαση σε μύθους μας. Ευχαριστώ όσους είναι εδώ, Gianluca Pessotto, Pavel Nedved, Fernando Hierro, Emilio Butragueño και Edgar Davids, ο οποίος στη συνέχεια δίνει ζωή σε αυτό το παιχνίδι".

Στη συνέχεια μίλησε για την κατάκτηση του τρίτου σερί Scudetto από τη Γιούβε: "Εμείς θα βάλουμε τα τρία αστέρια στη φανέλα - είπε ο Agnelli - όταν κάποιοι δεν  μπορούν να αντέξουν οικονομικά και δεν έχουν βάλει ακόμα το δεύτερο. Απλά να επισημάνω τη διαφορά ανάμεσα σε εμάς και τους άλλους. Το τρίτο αστέρι εκεί θα είναι: γιατί έχουμε κατακτήση 32 Scudetto, παρόλο που ο υπόλογισμός της ομοσπονδίας, λέει ότι αυτό είναι το 30 Scudetto μας. Ο τρίτος τίτλος στη σειρά.; Έχουμε γράψει μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία της Γιουβέντους και η πίστωση πηγαίνει στον κ. Conte, στους παίκτες μας και τους συναδέλφους μου που εργάζονται μέρα και νύχτα, έτσι ώστε τα αποτελέσματα αυτά να είναι πραγματικά. Είμαι περήφανος για ό, τι έχει γίνει - κατέληξε -. Σήμερα κλείνει ένα κεφάλαιο. Εμείς ήδη εργαζόμαστε για την επόμενη σεζόν, γιατί αυτό είναι το μόνο που μετράει και πρέπει να γίνει από δω και πέρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: