JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Φήμες κυκλοφορούν στην Ιταλιά για το ότι η Μίλαν θέλει Κόντε.

Η κατάσταση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Αντόνιο Κόντε θα ξεκαθαρίσει σύντομα αλλά ήδη εμφανίστηκαν και φήμες για… Μίλαν.
Το μόνο σίγουρο αυτή την στιγμή είναι ότι ανάμεσα σε Γιούβε και Κόντε υπάρχει απόσταση. Αν είναι τέτοια ώστε να μπορεί να καλυφθεί τις προσεχείς ημέρες στη συζήτηση που θα έχει ο προπονητής με τον Αντρέα Ανιέλι και τον Μπέπε Μαρότα ή αν απλά μετράνε αντίστροφα για το διαζύγιο, θα φανεί.

Οσο, πάντως, οι δύο πλευρές δεν δείχνουν να έρχονται πιο κοντά, τόσο θα κυκλοφορούν σενάρια για το μέλλον και το πιο… εντυπωσιακό από αυτά θέλει την Μίλαν να αρχίζει πλέον να σκέφτεται όλο και πιο σοβαρά τον Κόντε.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, λοιπόν, φέρεται να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον προπονητή της Γιουβέντους λόγω του χαρακτήρα του ενώ συνολικά στα γραφεία των «ροσονέρι», σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, άπαντες εκτιμούν το γεγονός ότι οδήγησε σε τρία σερί πρωταθλήματα την Γιουβέντους την οποία παρέλαβε σε τραγική κατάσταση.

Αυτό είναι και το σημείο-κλειδί καθώς ο Μπερλουσκόνι φέρεται να πιστεύει ότι ο Κόντε είναι ο κατάλληλος για να ξεκινήσει από το «μηδέν» στη Μίλαν και να χτίσει την ομάδα όπως αυτός την θέλει.

Προς το παρόν, πάντως, όλα είναι φήμες. Στο Τορίνο υπάρχει σιγή ιχθύος, από το περιβάλλον του Ανιέλι ή του Κόντε δεν βγαίνει το παραμικρό και θεωρητικά από μέρα σε μέρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Εκτός κι αν -όπως γράφει η Tuttosport- αποφασιστεί να συζητήσουν την Δευτέρα, μία μέρα μετά την φιέστα για το τρίτο σερί σκουντέτο, ώστε να είναι όλοι ήρεμοι την Κυριακή και να γιορτάσουν τον τίτλο.

Αυτό, επειδή στις ιταλικές ιστοσελίδες έχουν ήδη ξεκινήσει γκάλοπ για το τι θέλουν οι Γιουβεντίνοι, οι οποίοι φέρονται να ετοιμάζονται να δείξουν την Κυριακή ότι στηρίζουν Κόντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: