JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Γιουβέντους και UNESCO υπέγραψαν τη συμφωνία για την καταπολέμηση των διακρίσεων.


"Η 

Γιουβέντους έχει εργαστεί σκληρά στον αγώνα για την ένταξη και την καταπολέμηση των διακρίσεων. Είμαστε ενθουσιασμένοι για να ενταχθούν UNESCO σε αυτή τη μάχη που θεωρούμε προτεραιότητα για την κοινωνική ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. " Ο Andrea Agnelli εξέφρασε την ικανοποίησή του μετά την υπογραφή της συμφωνίας σήμερα το πρωί στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι, που η Γιουβέντους και ο διεθνής οργανισμός θα συνεργαστούν ενάντια σε κάθε είδους διακρίσεις.


Η συμφωνία επικυρώθηκε, μαζί με τον Πρόεδρο της Γιουβέντους και της Ιρίνα Μπόκοβα, Γενικό Διευθυντή της UNESCO: "Το ποδόσφαιρο έχει την απίστευτη ικανότητα να κάνει πέρα της διακρίσεις και να ενώσει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο - εξήγησε η γραμματέας της UNESCO και συνέχισε - η UNESCO είναι στην ευχάριστη θέση να ενώση τις δυνάμεις της, με τη Γιουβέντους, ένα από τα πιο σημαντικά κλαμπ στον κόσμο, στην καταπολέμησης των διακρίσεων, σε μια προσπάθεια να καταστήσει πιο περιεκτική και δίκαιη κοινωνία, έτσι ώστε όλοι οι νέοι έχουν ίσες ευκαιρίες. "

Η νέα εταιρική σχέση των δυο πλευρών θα υλοποιηθεί στις 2 Ιουνίου με τη διοργάνωση του UNESCO Cup, με την αναμέτρηση στο Juventus Stadium μεταξύ των θρύλων της  Γιουβέντους και της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα έσοδα από τη συνάντηση θα αφιερωθεί σε δύο έργα για την αποκατάσταση των παιδιών-στρατιωτών στο Μάλι και την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, με στόχο την παροχή τους με μια τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση, μέσω των οποίων μπορούν να μάθουν απλές τέχνες, είναι αυτόνομες και μπορούν να πραγματοποιούν πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, μαζί με μαθήματα αλφαβητισμού για να ανακτήσουν την ελπίδα και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Η Γιουβέντους και θα χρηματοδοτήσει ένα πρωτότυπο ερευνητικό έργο, στόχος του οποίου θα είναι να αναλύσει τη σχέση μεταξύ των φαινομένων διακρίσεων αντίθεσης και της ένταξης σε διεθνές επίπεδο σε σχέση με τον αθλητισμό. Η έρευνα, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνονται σε ένα έγγραφο, προτείνεται να είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αξιολόγησης για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη στον κόσμο του αθλητισμού για πολλά χρόνια προσπαθώντας την καταπολέμηση του ρατσισμού και των διακρίσεων. Το έγγραφο θα πρέπει να καταρτιστεί έως το τέλος του 2015.


Η Γιουβέντους είχε ήδη δείξει έμπρακτα τη δέσμευσή της με το "Χτύπημα στο  Ρατσισμό - Παίξε μαζί μου», που παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο Agnelli στις 6 Μαρτίου στην έδρα της UNESCO στο Παρίσι. Τώρα, με τη χρηματοδότηση της μελέτης, για πρώτη φορά, ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος συμμετέχει σε μια αναζήτηση τόσο λεπτομερή, αναθέτοντάς την σε έναν διεθνή οργανισμό, όπως η UNESCO, η οποία από την ίδρυσή της το 1945 στα Ηνωμένα Έθνη, είναι ένα σημείο αναφοράς για την προώθηση της αξίας του πολιτισμού, και, ως εκ τούτου, επίσης, το άθλημα ως κινητήρια δύναμη για την επίτευξη της ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: