JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Γιούβε και Ρεάλ θα μιλήσουν για Μοράτα στις 2 Ιουνίου.

Στις 2 Ιουνίου, όπως όλα δείχνουν, Γιουβέντους και Ρεάλ Μ. θα συμφωνήσουν για τον Αλβάρο Μοράτα.
Οι Μπιανκονέρι θα κρατήσουν τους Τέβες και Γιορέντε για την επίθεση και από εκεί και πέρα θα φύγουν οι Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα, Οσβάλντο και κατά πιθανότητα και ο Τζιοβίνκο, κάνοντας αναγκαία την απόκτηση τουλάχιστον δύο επιθετικών. Ο ένας ενδέχεται να είναι Ιταλός (Γκαμπιαντίνι), ο άλλος παίζει σοβαρά να είναι ο Μοράτα. Η Γιουβέντους έχει ενημερώσει την Ρεάλ για το ενδιαφέρον, ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει ότι γίνονται συζητήσεις και την προσεχή Δευτέρα οι διοικήσεις των δύο ομάδων πιστεύουν ότι το θέμα μπορεί να κλείσει.
Στο Juventus Stadium, στις 2 Ιουνίου, θα γίνει το φιλικό ανάμεσα στους θρύλους των δύο ομάδων (ρεβάνς του περσινού 2-1 στη Μαδρίτη) και οι Αντρέα Ανιέλι, Μπέπε Μαρότα και Φλορεντίνο Πέρεθ θα συζητήσουν για τον Μοράτα, με τις προβλέψεις των Ιταλών να είναι ότι η συμφωνία θα προβλέπει δανεισμό με οψιόν αγοράς για τη Γιούβε. Με δεδομένο, πάντως, ότι η Ρεάλ δεν θέλει να χάσει εντελώς τον 21χρονο επιθετικό, είναι αρκετά πιθανό στη συμφωνία να προβλέπεται και οψιόν για να τον αποκτήσει ξανά η Ρεάλ στο μέλλον δίνοντας μεγαλύτερο ποσό.
Πρόταση σε Κόμαν
Την ίδια ώρα, η Γιουβέντους έχει κάνει πρόταση στον 18χρονο μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Κίνγκλεϊ Κόμαν. Ο νεότερος παίκτης που έκανε ντεμπούτο στη Ligue 1 μένει ελεύθερος, του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης η Παρί αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στο Παρίσι ή θα ντυθεί Μπιανκονέρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: