JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Η Γιούβε πλέον δεν έχει μόνο έναν Κιελίνι αλλά δυο!

Στη Γιουβέντους οι Κιελίνι διπλασιάζονται. Μετά τον Τζόρτζο τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκε στο Βινόβο ο δίδυμος αδελφός του κεντρικού αμυντικού της «Κυρίας» ο Κλαούντιο Κιελίνι.

Μέχρι πριν λίγο καιρό νέος και πολλά υποσχόμενος ατζέντης ΦΙΦΑ (μεταξύ άλλων διαπραγματευόταν τα συμφέροντα των ΚαμπορέζεΜπελόμοΣπινατσόλαΜπελτράμε) ο έτερος Κιελίνι εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα αποτελεί μέλος του συλλόγου των «μπιανκονέρι». Το ντεμπούτο του ως διοικητικό στέλεχος το πραγματοποίησε εφτά ημέρες πριν επ’ ευκαιρίας του WyScout Forum στοΜιλάνο, ένα διεθνές συνέδριο επί των μεταγραφικών.

Συνάντησε ακολούθως και τα νεαρά ταλέντα της ομάδας Πριμαβέρα, αρχίζοντας έτσι να έρχεται σε επαφή με τον ρόλο που θα αναλάβει επίσημα από την αρχή του καλοκαιριού. Ο Κιελίνι, στην πραγματικότητα θα χρησιμεύσει ως το δεξί χέρι του Φεντερίκο Κερουμπίνι: μαζί θα ασχολούνται με την διαλογή των νέων ταλέντων της «Κυρίας», τα οποία είναι διάσπαρτα σε Ιταλία και Ευρώπη. Θα ασχολούνται δηλαδή με τη διαχείριση των νέων, οι οποίοι είναι ιδιοκτησίας της Γιούβε.

Η τελευταία για την ακρίβεια ελέγχει περίπου 70 νέους παίκτες σε Ιταλία και στο εξωτερικό. Οι δυο τους δηλαδή είναι ένα σχήμα πολύτιμο και σημαντικό στο διοικητικό οργανόγραμμα κάθε μεγάλου συλλόγου. Άνθρωποι εμπιστοσύνης, στους οποίους ανατίθενται ιδιαίτερα ευαίσθητες επιχειρήσεις προς την έξοδο καθώς και η επιλογή του προορισμού αναφορικά σε παίκτες ώστε αυτοί να ωριμάσουν ποδοσφαιρικά μακριά από το Βινόβο. Ο Μαρότα και ο Παράτιτσι έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στον Κιελίνι, ο οποίος θα εγκαταλείψει τον ρόλο του μάνατζερ για να περάσει στην άλλη πλευρά.

Πηγή: Tifosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: