JUVE-NTINOS.-

-

Juve-ntinos!!! made in Greece.

Juventinos είναι κάθε ένας από εμάς που αγαπάει την ιστορία αυτής της τεράστιας ομάδας.

Juventinos σημαίνει παθολογική αγάπη για τα Bianconero χρώματα της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο.

Juventinos είναι αυτός που αγάπησε την ομάδα στα δύσκολα χρόνια που έμεινε μακριά από τίτλους.

Juve-ntinos είμαι και γουστάρω τρελά για όλα όσα μου έχεις προσφέρει, Vecchia Signora.!!!

Juve-ntinos είμαι γιατί και οι Έλληνες Tifosi Bianconeri έχουν δικαίωμα να ξέρουν τα πάντα για την Μεγάλη Κυρία.!!!

Για επικοινωνία στείλτε E-mail : juve-ntinos@mail.com

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ο Τζιοβίνκο έχει πολλές προτάσεις.

Ο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του πρέπει να αξιοποιείται καλύτερα στην Γιουβέντους και πως έχει πολλές προσφορές. Ρωτήθηκε και για Ολυμπιακό και δεν διέψευσε!
Στο δίκτυο Calcionews24 μίλησε ο Αντρέα Ντ' Αμίκο, ο εκπρόσωπος του Τζιοβίνκο, που έχει συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό. Πιο αναλυτικά τόνισε μεταξύ άλλων για:
Το ενδιαφέρον από την Αγγλία: Δεν μου προξενεί έκπληξε πως η Άρσεναλ και η Τότεναμ έχουν συνδεθεί με τον Σεμπάστιαν. Δεν με εκπλήξει διότι ξέρω τον Αρσέν Βενγκέρ και τις βαθιές του γνώσεις για καλούς και τεχνίτες παίκτες. Η συζήτηση όμως δεν γίνεται μόνο για αυτές τις ομάδες...
Τις προσφορές που έχει ο παίκτης και τον Ολυμπιακό: Οι Άρσεναλ και Τότεναμ δεν είναι οι μόνες ομάδες που θέλουν τον Τζιοβίνκο. Για τον Ολυμπιακό, την Μονακό και την Λίβερπουλ; Μπορώ να σας επιβεβαιώσω πως τον θέλουν πολλές ομάδες. Υπάρχουν αρκετοί άλλοι σύλλογοι από την Ευρώπη πουν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Πρώτα θα μιλήσουμε με την Γιουβέντους και μετά θα δούμε.
Την Ίντερ και το εάν θα κάνει ή έχει κάνει κίνηση: Αυτήν την στιγμή δεν έχω μιλήσει με την Ίντερ για τον Τζιοβίνκο. Δεν μπορώ να φέρω στο μυαλό μου άλλες ομάδες από την Ιταλία. Δεν μπορώ να θυμηθώ... Ο Σεμπάστιαν είναι περιζήτητος παίκτης. Τον εκτιμούν παντού. Πριν γίνει το παραμικρό θα μιλήσουμε με την Γιουβέντους και θα δούμε. Στην Γιουβέντους δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες με τα χαρακτηριστικά του. Θα πρέπει όμως να παίζει συχνότερα και πιο σταθερά. Ξέρω πως ο Κόντε θέλει τον Σεμπάστιαν και ότι πάντα τον υπερασπιζόταν ενάντια σε οποιαδήποτε κριτική.
Την Κατάνια: Το ξαναλέω. Ο Σεμπάστιαν απασχολεί πολλές ομάδες. Είναι πολύτιμος παίκτης για οποιονδήποτε σύλλογο. Το όνομά του είναι στις λίστες πολλών ομάδων. Δεν είναι μόνο η Κατάνια.
Το συμβόλαιο του παίκτη και τις συζητήσεις με την Γιουβέντους για νέα συμφωνία: Υπάρχει ένα συμβόλαιο που λήγει το 2015. Θα μιλήσουμε με την διοίκηση της Γιουβέντους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε ανακοινώσεις για το θέμα.
Την χρονιά που έκανε ο παίκτης: Ατομικά η χρονιά που έκανε ο Σεμπάστιαν θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο καλή. Δεν υπάρχει όμως αμφισβήτηση για το πόσο καλός και σπουδαίος είναι. Όσες φορές έχει παίξει έχει δώσει δείγμα των δυνατοτήτων του. Είναι φανερό πως πρέπει να έχει μία συνέχεια στην απόδοσή του αλλά και έναν επαρκή αριθμό συμμετοχών. Ξέρω την εκτίμηση και τον σεβασμό που έχει για αυτόν ο Κόντε. Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που να τον εκτιμά τόσο ως άτομο και ως παίκτη είανι ο Κόντε. Όταν είσαι ένας μεγάλος προπονητής πρέπει να αντιλαμβάνεσαι τις ανάγκες της ομάδας σου όμως εφόσον υπάρχει ένα σημείο στον ποδοσφαιρικό κόσμο για τον Σεμπάστιαν ο Κόντε θα το βρει.
Την Εθνική Ιταλίας: Μέχρι ένα σημείο το πίστευα για τον Σεμπάστιαν όμως όταν είδα την στάση και την λογική του Πραντέλι σταμάτησα να έχω ελπίδες. Είναι παράξενο: στο ποδόσφαιρο κάποιοι έχουν κοντή μνήμη. Εάν πάτε πίσω στις δηλώσεις του Πραντέλι ο Σεμπάστιαν είχε προσδιοριστεί από τον ίδιο ως ένα από τα καλύτερα ταλέντα στην Ιταλία. Στην Πάρμα όταν ήταν τον καλούσε. Τον καλούσαν αλλά δεν του έδιναν χώρο και χρόνο. Ο Σεμπάστιαν για μένα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την Εθνική.


Δεν υπάρχουν σχόλια: